AKTUELNO

Sevaju varnice!

Lazar Čolić Zola i Irma Sejrnić su nakon poklona koji su dobili od Drveta mudorsti, otišli i seli u dvorište kako po pogledali šta su dobili. Posle pregleda korpe i svega što se u njoj nalazi, njih dvoje su započeli razgovor o njihovom odnosu.

Hoću da pričam sa tobom, bitnija mi je priča...Iskreno da ti kažem. Sve što sam rekao od početka za taj odnos, što sam njoj rekao, ništa je nisam slagao, ali sam rekao kako stoje stvari. Kao što je prema tebi bio otvoren, ali te lažem malo za neke stvari. Kad sam odgovarao na pitanje, ti si rekla: "Kao što je meni odgovarao". Ni sa jednom neću upoređivati tebe i ovaj odnos, a ni ti nemoj ni sa jednim tvojim. Na to sam alergičan. Volim da imam sa tobom otvoren odnos i kad imam problem i kad sam tužan i sve to- rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni možeš sve reći - rekla je Irma.
Samo da steknem malo više poverenja u tebe. Ne znam, u nekim momentima mi deluješ nesigurno, kao na primer, večeras me gledaš nesigurno - rekao je Zola.
Mislim da si se skamenio što sam te ja gledala. Gledam ja sve tako dok pričaju - dodala je Irma.
Gledaš u mene kao da sam ti najveći neprijatelj - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledala sam te normalno - rekla je Irma.
Nemoj mi za stolom da me dovodiš u tu situaciju. Na takav način i tako to - rekao je Zola.
Šta misliš po čemu su oni zaključili da si romantičan - pitala je Irma.
Zato što su verovatno slušali naše prethodne razgovore, ali večeras ne želim da se razgovor svodi na to. Šta misliš što nisam imao potrebu da sa nekim drugim pričam i što je mene tvoj postupak naterao na to - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato što sam pala sa marsa - rekla je Irma.
Ne, nego se praviš - rekao je Zola.
Jako zanimljiva priča Deniz i Nevena. Ti kažeš da voliš što sam otresita, pa i Nevena je otresita - rekla je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije Nevena otresita...Slušaj šta sam sanjao. Zaspao sam oko deset i sanjam ti ja, kako sam negde na plaži. Uglavnom, kad pogledaš pravo je more, ne vidiš kraj, a sa leve strane neka ogromna planina. Tu smo ti i ja, par likova iz rijalitija, Car, Janjuš i još ne znam ko. Mi pijemo kafu, sprdamo se i ti kažeš da ti se jede sladoled. Ne znam ko je dobacivao nešto, ja mu kažem da ću mu uzeti posle. Ti i ja se držimo za ruke, u smislu kao momak i devojka, ali nema tu ništa, nismo se dodirnuli, poljubili, samo kad smo krenuli, uhvatili smo se za ruke. Ništa mi nije bilo jasno, šta smo i to. Ovamo se svi kupaju. Mi tražimo dva sladoleda i nastavljamo da šetamo, a sa desne strane nam je plaža, a sa leve strane iza te planine je kao neki požar. Gori, bukti, cirkus je, plamen se uhvatio. Ti i ja smo se okrenuli i pogledali, a ti si me jako stisla za ruku, kao da se plašiš. Ja te tešim, a ja se još više isprepadao. Nastavljamo i ti mi kažeš, ajmo kao da odemo da vidimo šta je to. Mi dolazimo gore, a bukti sve. Kad nije požar, a ono zalazak sunca, mi se zagrlimo i tu se probudim - rekao je Zola, na šta se Irma nasmejala.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga