AKTUELNO

Da li je rekla istinu?

U toku je Podela budžeta, Nenad Aleksić je došao i do Marka Janjuševića Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

I prošli put sam rekao sve što mislim, super smo, posle one svađe nam se poboljšao odnos. Sad smo baš super. Čovek je uvek tu, pita me kako sam i lepo razgovara sa mnom. Zaslužuješ ovaj budžet, dosta i vremena provodimo zajedno. Dajem ti veliki budžet, zaslužio si brate moj, prošle nedelje sam ispoštovao Cara, sada moram tebe. Uvek si bio iskren i govorio si onako kako jeste. Sad da sam ti dao srednji, baš bih se ogrešio - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Je*iga, malo je, ali moram. Popričamo s vremena na vreme, ali se ne družimo. Bićemo uvek kul, ako se ja pitam. Imam ovde ljude koje stvarno smatram drugarima i moram da ih ispoštujem. Izvini, ali moram ovako - rekao je reper.
Nisam ja u tom fazonu, sve ja razumem i sve je okej - dodala je Nevena.

Foto: TV Pink Printscreen

Srednji budžet tebi Dalila, prošli put sam tebi i Fići dao veliki, sada moram da ispoštujem ostale o kojih sam se ogrešio. O vama imam najbolje moguće mišljenje. Kada me nekada izgrdiš, uvek si u pravu. Nadam se da ovo neće negativno uticati na naš odnos - rekao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Oboje ću prokomentarisati. Prošli put je on dobio srednji, a ti mali budžet. Mi imamo super odnos i jako smo bliski, uvek sa njim znam na čemu sam, a sa tobom Milice, ne provodim mnogo vremena. Jesmo kul ali sa njim sam bliži. Sada, da izjednačim, daću obrnuto, smanjen je novac, tako da se nadam da razumete - naveo je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče parova, ja sam sa vama top. Pitanje je samo gde će da prevagne srednji a gde mali budžet. Vi ste uvek sa mnom okej, uvek me pitate kako sam i treba li mi nešto. Prosto ne znam sa kim sam od vas dvoje bliži. Uvek možete da mi se ovratite, baš imamo super odnos, zdrav i normalan. Pošto je gospođa, daću joj srednji u znak izvinjenja, a neka kod tebe mude mali, ali svakako je zajednički budžet - govorio je Aleksić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao po običaju Mima, za tebe mali - nasmejao se Ša.
A ako već govoriš o parama, zašto nisi meni i Gruji dao tako isto? Meni srednji a njemu mali? - pitala je Mima.
A od kad ste vi zajedno? Vi ste par? - šokirao se Aleksić.
Od juče, mi smo zajedno - odgovorila je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.