AKTUELNO

Evo šta misle!

Nakon pauze za reklame, voditelj Milan Milošević je podigao Sanju Grujić u emisiji "Izbor potrčka", kako bi prokomentarisala to što je MC Aleks danas osvojila 4. mesto na anketi zadrugara koji najviše kriju svoja osećanja.

Da li krije emocije prema Matoroj ili prema Dinu? - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je vrlo osećajna. Ja ne kažem da ima emocije kao Matora prema njoj, ali ima jaku emociju. Vidim u nekim trenucima kako je zabrinuta zbog Matore, sve je dotiče. Mislim da ne pokazuje ta osećanja ni kada je Dino u pitanju, da ne bi nekoga povredila. Stekla sam utisak da ga doživljava kao nekog bitnog u životu. Ali njoj je stalo i do Matore. Rekla mi je da će ići kod psihijatra da vidi šta nije u redu sa njom. Ne priznaje sebi osećanja, a kamoli drugima - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, u druženju sam MC Aleks sam primetila da je misteriozna i da ne daje pristup svima. Bira svoje društvo, svoju okolinu, bira kome će prikazati svoje emocije. Ne verujem da ima emociju prema Dinu, možda je namerno krenula još više da se druži sa njim. Mislim da je namerno dodala gas da zavrti priču, a da prema Matoroj u neku ruku ipak nije ravnodušna - dodala je Ana Jovanović.
Meni je čudna Aleks, neobična. Ne vidim da je zainteresovana za bilo koga, makar to ne pokazuje. Odlično to prikriva. Mislim da je ne zanimaju ni Matora, ni Dino, možda treća osoba ili ne postoji osoba. Deluje hladno nekako - istakao je Mensur Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam sebe očekivala na ovoj listi. Ne znam kako su gledaoci protumačili ovo. Ja jesam osoba koja deluje hladno, ali sam vrlo emotivna, ne dozvoljavam tako lako pristup, ali kome dozvolim, maksimalno se otvorim. Mislim da i nije loše, složiću se danas sa onim što je Đedović rekao. I ja nikada nisam rekla da Jovanu ne volim, to je prva osoba u koju sam stekla poverenje i pričala o životu. Stojim iza toga da je volim kao prijatelja, nekog ko mi je najbliži. Može i da kaže da li je osetila ljubavnu emociju. A što se Dina tiče, tu ne postoji nikakva emocija - rekla je MC Aleks.
Evo, ne, nije me gledala kao partnera, nije imala emocije - iznervirala se Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je možda bila emotivno povređena, pa je nedostupna, možda se zatvorila u sebe. Dino je možda inat ili njena usamljenost. Baš sam komentarisala, Matoroj priča neku priču ispod pokrivača, a za stolom drugo. Čak smo Matora i ja dešifrovala neke nejne rečenice. Mislim da ima emocije prema Matoroj, ali možda ne želi da ih pokaže - rekla je Martina Petrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih ovo malo drugačije prokomentarisao. Njih dve najbolje znaju šta tu ima, mi možemo da lupetamo i nagađamo. Aleks je meni jedno pričala a drugo radila. Matora je trebalo da prihvati prijateljsku priču ovde, pa da sačeka, da bude inkognito ovde, napolju bi znala na čemu je. To joj je najveća greška. Sve bi bilo drugačije, sve. Možda Aleks zaista ne zna šta se desilo, nije bila odnosima takve vrste. Dino joj je prijao, pažnja kao i svakoj ženi - istakao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Čudno mi je ovo izgledalo malopre kad je Matora rekla, kao u fazonu opraću se. To sad deluje kao da ona zna nešto... Mislim da su svakako gledaoci mislili na odnos nje i Matore, a ne Dina. A sad kako je, Aleks najbolje zna - rekao je Fran Pujas.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da MC Aleks ne bi bila sa Matorom u ljubavnom smislu, i da ju je izdala i da nije... - govorila je Sandra rešić.
A šta ti misliš kao njen prijatelj? Odvratno se osećam kad ovako kaže da ne bi bila sa mnom u ljubavnom smislu. Evo, ne bi bila sa mnom u ljubavnom smislu - pitala je Matora.
Ja smatram da si zaslužila da te voli neko, ali je ovako. Verujem da joj je prijala pažnja, kuvanje, ali to nije to - dodala je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.