AKTUELNO

Neočekivano!

U toku je Radio Amnezija. Nenad Aleksić Ša je ugostio Zolu i Irmu Sejranić. Njih dvoje su progovorili o njihovom odnosu:

Pored njega sam gospodin. Nisam baš raspoložena. Kod mene je sve uzročno posledično, svaka moja rekacija je sa razlogom. Prema Zoli sam uvek bila korektna, pričali smo, ali nisam videla krajnji cilj. Gledam ga kao druga - rekla je Irma.
On i ja smo se družili lepo, i bilo je jako zanimljivo, međutim u zadnja dva dana sam ja video neke osobine kod nje koje se meni ne sviđaju. Ona je osetila pažnju, kadar, i primetio sam da ona ume da bude jako alava. Sve da bude nešto njeno, a ovamo je neko ko sve vreme priča neku drugu priču.

Foto: TV Pink Printscreen

Lažovčino jedna, opet si krenuo da lažeš ove ljude. To nije realno. Njegov glavni problem jer mene ne može da me obrlati. On je za 8.mart tražio 20hiljada od Drveta da bi se kockao, koji je to manipulator - rekla je Irma i napustila emisiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Irma je izmislila zadatak kod Drveta, Janjuš da muva Nevenu, a onda je rekla kada je uspeo zadatak da dovedemo Nevenu u krevet sa nama - pričao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je ubeđena da sus vi zaljubljeni u nju - dodao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.B.