AKTUELNO

Drama!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Lazara Čolića.

Zar je moguće da Nevena nije zaslužila poklon od tebe,a tebi je dala poklon za rođendan iako ste bili posvađani? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, nismo bili u dobrim odnosima i ne držim se više sa njom. Nema potrebe za komunikacijom, kamoli za poklonima. Da je bilo kako je trebalo i kakva je trebala da bude prema meni, zaslužila bi poklon. Ja nisam ni razmišljao o tome, kamoli da joj poklonim - pričao je Zola.
Ja sam njemu napravila od onoga što sam imala... Svejedno ja smatram da nisam zaslužila poklon od njega, jer sam folirant. On je odlučio da pokloni Irmi, smatram da su oni jedno za drugo - rekla je Nevena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam njemu svaki put rekla da je jako ružno i da ne treba da bude vulgaran, a ti si mene nazvala ku*vom. Ja sam njega i napala, a žena me ku*vom uvredila - ubacila se Irma.
Tebe napolju šeta čovek od 60 godina, koji te finansira - urlala je Nevena.
Ja ću tebe da tužim, nisam neko ko se je*e za kadar. Činjenica je da sam te branima od Zole i da nisam htela da ustanem pre neku noć i da se mešam u vaš odnos - nastavila je Sejranićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.