AKTUELNO

Haos u emisiji!

Naredno pitanje u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić pročitala je Lepom Mići.

Mićo, primetna je tvoja averzija prema Sandri Rešić, ali da li možeš da ostaviš sukobe po strani i realno komentarišeš situaciju sa Dejanom?

Foto: TV Pink Printscreen

Ja smatram da ona ne pokazuje prijateljstvo, nego emociju, a to može da demantuje ako se odrekne tih stvari. Zadržava stvari koje je vezuju za nešto u šta ne veruje. Onda baci poklone, ne zadržava ih. Nisam je vređao, niti rekao bilo šta ružno. Dokazao sam da nisu prijatelji. Prijateljstvo ne se planira, prijateljstvo se desi, teče kao reka, ono je obostrano. Ovde jačine nema, pokazalo se da nisu prijatelji. Možda ona jeste, ali ona nije. To što je Sandra uradila, to je ljudski i dobar čin. Dejan je meni posle tri meseca njihovog čuvanja rekao da čuvam Dalilu, ja sam kao stari vuk to rekao Đedoviću i on je pokazao šta misli o Dejanu. Ja nisam protiv nje, ali jesam protiv načina na koji pere mozak Dejanu. Ako poštuje Dejana i njegovu vezu, neka baci poklone. Prijatelj se ne meša u vezu i ne uzima poklone koji se šalju za zaljubljene! Sandra i Đedović su privatno preduzeće za tešenje. To ga tada nije koštalo ništa, ali ga sada skupo košta! - pričao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Zameraš Sandri, a Dejanu ne pominješ patike. Smešan si - rekao je Đedović.
Treba da gledaoci vide ko prima poklone, a ne šta ja mislim. Komentarišite šta vidite! Ja volim kad imam ovakve izazove. Da li sam ja Sandru opsovao ili je ponizio? Samo komentarišem šta sam video - istakao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Kontradiktorno je. Ovo je Sandrin prijatelj, koji je u ljubavi, a ona prihvata poklone za njihovu ljubav. Direktno je napravila problem u vezi. Nije poslala podrška "Drugovi do kraja" - ubacio se Miki Đuričić.
Što se mene tiče, jeste lični animozitet u pitanju, prošle godine je bilo vezano za Rialdu i mene. To nisam samo ja primetila, ljudi mi danima dolaze da me pitaju zašto me Mića mrzi. - istakla je Sandra Rešić.
Nešto ima, nikad se ne upali kao kad je Sandra u pitanju - dodao je Đuričić.
Zbog ovakvih Mićinih reakcija, nikada ništa neću da vratim! - poručila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad kaže da je čuvala poklone zbog mene, a ne zbog sebe! Zaljubljena je, razumem je - dodao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.