AKTUELNO

Pokušao da ga osvesti!

Zadrugari trenutno komentarišu skandale Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, nakon priloga koji je pušten u emisiji "Gledanje snimaka", a koji je bio sačinjen od retrospektive njihovog odnosa i njene diskvalifikacije.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara se nikada neće promeniti. Njega ne boli samo Tara, nego sve što je uradio za nju. On se seti jakne koju je kupio za nju. Da li je to patologija, opsesija... On se ne bi nikad maknuo od nje. Ispada bolesno i smešno, a to su ove stvari. Niko ne može da kaže da je ovo ljubav. On joj je dao što joj otac i majka nisu dali. Evo kako mu se vratilo. Njega ne interesuje klip sad, nego gde je ona, da li ima šta da jede, gde da spava - istakao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Čovek žali za nečim ko ga je unakazio. Koga voli, budalu? Koga voli? Da li je ovo cena ljubavi? Ljubav je dva smera, ja tebi, ti meni. Gde je Ša pre veze sa njom i gde je sada. Emotivni prosjak, a ona je ista ostala. Sad MC Stojan, biće posle MC K*rac, ko je god brani, neka mi pop*ši k*rac. Pokušao sam 5 puta da joj pomognem. Niko nije kriv, ona kreira svoj život. Ovakvih budala više nema (kao Ša). Devojka nema porodicu, nema prijatelje, nema ništa. Ima sve, koje k*rac boli za nju. Ja bih za svoju ćerku pobio ceo svet. Ona neće da ga prihvati jer je takva. On je budaletina. Šta si ti? Ne možeš da platiš ljubav! Stani, dozovi se pameti! Tvoje srce će da te upropasti. Pomozi tamo gde treba, kakvo crno plakanje - urlao je Lepi Mića na Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.