AKTUELNO

Irma ne trpi 'foliranja'!

U toku je emisija Nominacije sa Milanom Miloševićem, voditelj je dao reč Anđeli Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola i ja smo u korektnim odnosima, ne znam tačno kakav je jer se ne poznajemo. Mogu samo da steknem mišljenje na osnovu onoga što vidim za crnim stolom. Sediš pored mene pa mogu da vidim neke sitnice, tipa kada baciš rovca kada se svađaju Marko i Viki, meni se to ne dopada - govorila je Anđela.
Ne znam ko se nije smejao Marku kada upadne u crveno, nikada nije to bilo zlonamerno - dodao je Zola.
On je nama samo pomagao - dobacio je Marko.
Mislim da u tom trenutku ta neka sitnica može da bude kap koja preliva čašu i da će se ta swvađa užasno završiti. Kao drug mislim da si dobar, ovako neki tvoji odnosi u kući, nisu na meni da komentarišem. Ovo sa Nevenom nešto i ne razumem, mada je ona sama kriva za mnoge stvari. Ogradio si se od Nevene, tako da ne mogu da te osudim zbog toga sa njom. Delovalo je da jesi koristio Miljanu, ali sam i sigurna da si imao emociju prema njoj... - nastavila je Đuričićeva.
O Irmi nemam loše mišljenje, ja ću biti jedna od retkih oja će te sačuvati. Mislim da nisi loša i menhi si super... Smeta mi to što sve komentarišeš, umeš da me iritiraš, ali me nikada nisi uvredila. Od samog starta si kvalitetan rijaliti igrač i ja ću svakako tebe sačuvati - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefan Krstović Krle sledeći je zadrugar koji je nominovao.

Ovaj odnos sa Nevenom i Irmom ja podržavam jer ako su mu one to dozvolile, nek izvole. One i nisu ni za šta bolje. Jedino se ne slažem sa onim što je rekla Dalila, da ne gleda kako se on ponaša prema drugima... Ja sam u nekom drugom fazonu, ja na to obraćam pažnju jer ako je neko loš prema drugima, zašto bi bio dobar prema meni... Irma i ja smo se svađali par puta i rekli svašta jedno drugom. Smetala mi je, nisam je voleo, ali sa vremenom se to menja - govorio je Krle.
Jao bre, meni se stvarno se*e od ovih nominacija. Mene niko ovde ne gotivi, a palamude ovde za stolom - viknula je Irma.
Ti si ta koja je govorila da sam ja ženomrzac. Nju niko ne mrzi, nego nas nervira kada se meša i davi dok priča, kao da je pojela nešto - prekinuo je Krstović.
Pojela sam tebe Krki - dodala je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Janjušević Janjuš je sledeći dobio reč.

Nema potrebe mnogo da priča. Mislim da nisi kapacitet za koji se predstavljaš, iskreno ti kažem. Jednom smo napolju imali priliku da se nađemo na istom mestu, bila je potpuno drugačija. Nešto je tu bilo - započeo je Janjuš.
Lažeš! Zašto ti misliš da si neki je*ač? - pitala je besno Irma.
Nemoj danas, rođendan mi je. Pitali smo se svi ko je ona, sedela je tu u jednom trenutku pored nas. Pušila je, si*e izbacila skroz... - nastavio je košarkaš.
Koje mi je bila boje haljina? - iznervirala se Irma.
Ja tebe zaista gotivim, nemam razloga da lažem. Draga si mi i sve najbolje ti želim. Što se tiče Zole, znamo se tri godine, nikada me nije uvredio do onog momenta u Kazinu. Svi znaju kome sam se ja posvetio napolju i nisam imao priliku da se družim sa njim i Carem. Ja sam navikao na njega i Miljanu, sve ovo sada je neozbiljno i samo bi lud čovek pomislio da je ozbiljan. Trenutno mi je najbolji do sada i mislim da treba tako da nastavi. Miljana i on nisu bili jedno za drugo i dobro je što su se razišli... - nastavio je košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.