AKTUELNO

Oštro!

U toku je podela budžeta ovonedeljnog vođe Stefana Karića kojeg je na glavno mesto crnog stola postavio učesnik Stefan Krstović Krle koji je sinoć napustio Zadrugu. Stefan je rekao sledeće:

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da će biti malo zanimljivo, da malo razbijemo monotoniju. Napravio sam ovde da svako izvuče svoj budžet, s tim što ću ja imati komentar za svakoga. Počeću od onog za koga mislim da treba da dobije malli budžet:

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo ću početi od Deniz. Deniz je najlepša ovde, zračiš. Imaš tu neku holivudnsku lepotu, prošla si mnogo toga, proputovala si mnogo što šta. Alavije stvorenje od tebe nikada nisam video u životu. Jedna devojka ne treba tako da se ponašaš, treba da imaš ljude koji će da se bore za tebe. Dozvolila si sebi da imaš se*s ovde na sred vecea, garderobera i sobe. Greota za jednu takvu osobu, žao mi je što si sebi to dozvolila. Nikada nisam upoznao da osoba toliko grabi i da ti nije dosta. Ja bih ti dao mali budžet ali da vidmo šta ćeš da izvučeš - rekao je Karić.

Deniz je izvukla mali budžet.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne družim se sa Mimo, ono što je ona uradila ovde je njen obraz. Ušla si u odnos sa Grujom i napravila katasrofu od osnosa tebi i njemu. On je degenerik, trebala si da poštuješ to da ceniš. Posle svega što ste prošli ovde, trebala si da ga ispoštuješ. Koji ti rijaliti igraš, čime se ti vodiš, ja ne znam. Dao bih ti mali ali ti izvuci - rekao je Karić.

Mima je izvukla srednji budžet.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče malog budžeta,ovo je prvi konflikt u koji sam ja ušao ovde sa nekim muškarce,. Za mene je Sandi bio neko kome sam verovao, iamo sam osećaj i potrebu da te zaštitim. Dao bih ti mali budžet ali da vidimo šta ćeš da izvučeš - rekao je Karić o Sandiju.

Snadi je izvukao mali budžet.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.