AKTUELNO

Nije joj svejedno!

Voditelj Darko Tanasijević je u toku emisije "Pretres nedelje" pokrenuo temu o odnosu koji je uzdrmao čitav region. Naime, nakon kraha prijateljstva Sandre Rešić i Dejana Dragojević oni su konačno stavili sve karte na sto i progovorili o svemu.

Foto: TV Pink Printscreen

Zaključila sam da sam folirant po njegovim rečima. Sad imam osećaj onaj kada se ohladiš, ja sam očekivala sve, to sam i sinoć rekla. Svašta sam mogla da nabrojim, sve sam mogla da očekujem osim ovog. Mogla sam ruku da dam da ovo neće reći, ali dobro... Dejan i ja znamo da sam ja pričala u jednom situaciji o mišljenju, a tada sam bila glupa jer je to mišljenje bilo o meni. U masi stvari se slažemo, ali mislim da Dejan u momentima kada mu je bilo najteže je spustio gard... Što se tiče njegovih roditelja nemam šta da kažem, jako je nezahvalno da kažem nešto. Da im bilo šta kažem i poručim to je zaista budalaština - rekla je Sandra nakon Dejanovog izlaganja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je nabrajao anketu treba je reći Sandra, ona mu je bila broj jedan. Ja imam dva prijatelja u Zagrebu, prošli su sa mnom sve i svašta i oni su uvek bili tu. Ja ne znam šta je za njega finale života - pričao je Fran Pujas.
Dejan u ove stvari ne veruju, mnoge stvari smo čuli od raznih ljudi, kako oni kažu teme, a ja bih rekao da su to brakovi i ostali. Meni od toga nije dobro. Tako da u te neke stvari ne veruje Dejan, ne mogu da te ukanale ovde ljudi nego tvoji postupci neka vrate snimak i vide kada se šta dogodilo. Sandra je folirant kada joj ja ne dam da reaguje onako kako bi ona htela. Svi mi na razne načine ispoljavamo osećaj, ja ne volim drame - pričao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije:

Autor: N.V.