AKTUELNO

Haos se nastavlja!

Naredna zadrugarka koja je komentarisala odnos Sandre Rešić i Dejana Dragojevića bila je Milica Veselinović, sa kojom je Dejan ušao u sukob.

Dejan hoće da kaže da se od odnosa ogradio zato što misli da je Sandra zaljubljena u njega, ja sam tako shvatila - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ja da pričam sa devojčicom koja ne zna padeže -
Hoćeš sebe da opereš i da uvališ Sandru da je zaljubljena u tebe. Ne možeš da me uvrediš: Ovde može da me uvredi neko ko je iznad mene -
Psi laju, kabrioleti prolaze -
Dejan je jako nezahvalan. Malopre je spomenuo mušicu i g*vno, Sandra je bila mušica - dodala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica neće komentarisati ovaj odnos, jer ne ume da komentariše. Ne treba da se zalaufa i ide u neke stvari. Opet ima godina koliko ima. Dejan greši, odmah kreće sa napadom na osnovu padeža itd. Ja ću u svoje ime da pričam. Dejan mene ne može da spusti, poljulja, dotuče, utuče. Ne bih preterivao u komentarisanju ovog odnos. Meni je sve jasno. Došlo je do zaključka, šta je bilo bitno da ja znam. Da se on konkretno izjasni kad je u pitanju taj odnos. To je njegova konačna odluka. Ne slažem se sa tim, ne treba tako, ja tako ne bih uradio. Na tvoje trik pitanje, Darko, da li je sve ovo teatralisanje i gluma, on je rekao čvrsto i sigurno da se slaže sa tim navodom i potvrdio sve. Meni je tu manje više jasno. Kad budem imao više da kažem o tome, komentarisaću. Ja nikada nisam vređao njega, njegovu porodicu, devojku, ne stajem na muku - pričao je Mensur.
Ti indirektno vređaš. Ti imaš najveću muku ovde, nevidljive neprijatelje - uzvratila je Aleks.
Ja sam rekao onu noć šta sam imao, on me je nas*sao j*jima, ja sam rekao da ćemo se videti, on je rekao: "Šta, da nećete da me ubijete?" - nastavio je Ajdarpašić.
Rekao mi je da sam prekršio zakletvu, rekao sam mu da je prekršio kletvu za brata, on je rekao da sam ga ukopao i da ga pozdravim. Ja prvi nisam rekao ništa, prvi mu nisam pominjao porodicu sad, možda na početku. Sad ne - dodao je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nemam lošu nameru prema Dejanu - pričao je Mensur.
Ni ja prema tebi, isto kao ti prema meni - odgovorio je Dejan.
Nisam mu nijednu uvredu uputio, pretnju, ne mora tako da nastupi prema meni, samo sam iskomentarisao - dodao je Ajdarpašić.
Nisam ga prvi uvredio, prvi pominjao porodicu... Pričali smo o kletvama, rekao mi je da sam se zakleo u porodicu, ja sam rekao da je svojom kletvom koju je prekršio brata oterao u grob. Ja tebe cenim i poštujem - nastavio je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.