AKTUELNO

Biće drame!

Naredna tema koju je voditelj Darko Tanasijević pokrenuo u emisiji "Pretres nedelje" bio je ulazak Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice u "Zadrugu". Reč je dao Janjušu.

Foto: TV Pink Printscreen

Biću iskren, neču se puno šaliti. Komentarisaću onako kako mislim što se tiče ulaska i svega. Taj ulazak i sama pojava je toliko interesantna, mogu da zamislim kako je bilo gledaocim. A pri tom, Bebica... Ako je Bebica ovakav napolju, mislim da je jako specifična osoba. Meni majka ovako da stalno kaže vodi me ovde, onde, ja bih joj rekao: "Izvini, mama". Čovek nije spavoa 45 minuta. Ako izdrži tri meseca ovde... Ovim tempom neće izaći odavde. Čovek je biznismen - govorio je Janjuš.
Ušao je kao bebica, izaći će kao starac - dobacio je Lepi Mića.
Zamislite kad je prošao Marijin skener o kakvoj se personi radi. Ko bi trpeo Miljanu? Taj odnos je zanimljiv. Oni su tri meseca u vezi, niko nije mogao da veruje da će Miljana tako stupiti u drugi odnos. Stvarno treba da ga poštuje, da ne bude gruba. Druže, ona mu je rekla da će da skoči sa zgrade i sakrila u ormar, čovek se istraumirao. Ali jako su mi zanimljive situacije Miljane i Zole... Moram reći šta mi je danas Zola rekao - nastavio je košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Reću ću šta mi je rekao Zola, to nije ništa strašno. Danas kad je bio rođendan, kad smo bili tamo u "Dubiozi", Zola mi je šapnuo da joj odnesem nešto da jede. To mi je rekao danas. Ja mislim da Zola nije ravnodušan - otkrio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.