AKTUELNO

Drama se nastavlja!

Miljana Kulić odlučila je da sedne pored Lazara Čolića Zole, a onda su nastavili razgovor pred Nenadom Macanovićem, u koji se umešao i Filip Car.

Bebice, je l' si svestan koliko se vole? Nemoj da si džukela i ne kažeš Bebici kako jeste. Milajan, ti nisi normalna, čoveku nije dobro - pričao je Car.
Mi smo porveli tri godine -
Pričaš gluposti, ti nećeš da kažeš kako jeste, a ona te pokriva -

Foto: TV Pink Printscreen

Šta nećeš da prizna? Ja sam ovde tri minuta, a mogu da kažem da ona neće da prizna da voli njega, a neće ni on da voli nju. Ovaj čovek je sa tobom tri meseca, dobar je i pošten. Miljana, je l' voliš Zolu? - pričao je Car.
Što pitaš mene? - uzvratila je Miljana.
Zola je meni rekao da voli tebe, tri dana pre nego što si ušla u ovu kuću, a sedam, osam dana pre nego što si ušla mi je priznao da bi ti opsotio sve. Ona je dobra, ali laže, jer zna da neke stvari nisu dobre. Miki, reci kako jeste, nemij da prodaješ šlagere - nastavio je Filip.
Nikad ti nisam loše mislio, kao ni ti meni - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je sad gotova i ne vidi Bebicu, ona sad samo vidi Zolu. Bebica je za ovoga Bog, ali nisu ispravni i Bebica je žrtva. Budi iskrena i reci kako je. Zola, tebi sam rekao da me ne farbaš, koje Nevene i Irme. Vole se dve džukele - pričao je Filip.
Miljana, ne mogu da pričam i neću, čovek je tu. Nismo dobri jedno po drugo - rekao je Čolić.
Pa misliš da smo Dalila i ja bili, pa smo se mirili. Ne može ona da laže, trebalo joj je dva dana - nastavio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je počela da grli Zolu, pred Nenadom, što je svima bilo jako neprijatno.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.