AKTUELNO

Ne bira način da bude pored njega!

Filip Car i Ana Jovanović otišli su ispored trema kako bi razgovarli o svom odnosu, a onda je on počeo da priča i o vezi sa Dalilom Dragojević.

Stojim da ne treba da ulazim sa tobom u vezu, ali je normalno da se družim i da vidimo da li možemo da budemo u odnosu - pričao je Car.
Ublažilo bi da se nismo poljubili, ali svakako bi mene napadali i nazivali me dežurnom - rekla je Ana.
Ne treba das ulazimo u vezu, ali ona prva suzu nije pustila kad je otišla Dejanu, a Maja otišla, niti je pustila suzu kad je otišla od muža, nego se držala kao da je dobila nagradu za život i delo - nastavio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je meni to odgovaralo sa njom? Se*s? To je je3dino odgovarlao, nekad smo znali da se našalimo. Nerka ide svojim poslom, ja ću svojim. Ja kao da neću da se družim, da se ne bi loše osećala... Po*erem joj se na svaki osećaj. Najmanji problem mi je da budem sa njom i šta? Pun gneva, nemam dobro mišljenje o njoj. Bila je pet godina sa muškarcem, sve idealno, pa nije dobro. Što bi sa mnom bilo dobro? Maja ovde kad je bila sa Čoribom, bilo sve dobro, gledala u Janjuša. Nisam kriv i nisam lud, ja znam da to nije dobro. Treba da se smejem i za*ebavam - pričao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.