AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

U toku je emisija "Gledanja snimaka", a voditelj Darko Tanasijević je zadrugarima najavio naredni prilog u kom su zadrugari imali priliku da vide razgovor Marijane Zonjić i Marka Osmakčića.

Marijana je dobila reč.

Lepo me je ispoštovao. Nije mi Viki kriva, kriv je on. On je sam sklonio njihovu zajedničku sliku. Obećavao je neke gluposti, ja sam poverovala, ali sam opet znala da će to uraditi. Isto kao što je ona videla da on gleda u mene, pa sam ja videla da on gleda u nju. Zagrlio je u jednom trenutku, pa je ona gledala u Anđela i smejala se, to sam videla. Ispala sam budala, ne želim da se vraćam, a njima želim svu sreću. Bili su u pravu zadrugari, ali ja sam odlučila da slušam Marka - rekla je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakav je Marko muškarac posle svega - pitao je Darko.
Počeo je da mi se gadi...Moram da ispričam za onu scenu što se tiče radija. Mi jesmo pričali pored bazena, on je rekao da ne želi da se vraća i da je video nju da pleše i da mu je došlo da plače. Pitala sam ga je l' potvrđuje da je ti čista emocija, rekao mi je da ga ne zanima. Mislila sam da će biti drugačije...Nakon radija sam videla njih dvoje kako razgovaraju, ja sam legal da spavam. Budio me je Đedović i rekao mi je da imaju se*s. Ja sam videla da se drma pokrivač. Nisam znala šta da uradim. Nije mi Viki kriva, ja sam prvo što sam dohvatila jeste kofa sa tom vodom, pa sam vas polila - rekla je Marijana.
Stvarno sam bio kreten - nasmejao se Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj odnos me više ne zanima ni ova boleština me ne zanima. Oni pokazuju svoju ljubav tako što ona gleda u njega, a on u mene. Nema ovde ljubavi, samo strast i navika - rekla je Marijana.

Marko Osmakčić je dobio reč.

Sporedna je zato što sam ja imao vezu sa Viktorijom od četiri ipo meseca. Da sam imao odnos dva meseca sa obe, ja bih drugačije mogao da pričam...Što se tiče Marijane, dok sam za Marijanu pričao, ja sam za nju smatrao. Drago mi je što mi je pružila priliku da se opet družimo, ali sam joj rekao da nećemo jedno drugom ništa obećavati. Ja sam njoj govorio identično ovde i u radiju. Ona je ovde bila u fazonu da razume da mi nije svejedno. Ja volim kadar i volim daga stvorim sa stvarnošću. Ja sam njoj sve to rekao da sam ravnodušan - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije tako bilo! Vidiš ko je kadruša. Tebi je bitno kada je vreme pitanja i svega, meni to nije bitno - uskočila je Marijana.

Marko Janjušević se ubacio u konverzaciju.

Odmah bi ušao u vezu i bio bi u vezi, ali sam se zaljubio u Čaprićku - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Veštačka je ta fora - rekao je Marko.
Jao Marko, nećeš me više mešati u taj odnos - rekla je Marijana.
Ja garantujem, da je sad situacija, ona će opet biti sa mnom - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao što si se meni zakleo u brata da nećeš biti sa njom, tako ti ja sada kažem da neću biti sa tobom - skočila je Zonjićeva.

Sandra Rešić je dobila reč.

Ja ovog je**ča ne želim dakomentarišem, jer gledaoci treba da sklope izlaganje od ponedeljka i večeras - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Da je imala se*s, možda bi me i zadržala - skočio je Marko.
Ti si jedna budaletina koja je stajala ovde i dok sam je ja normalno komentarisala, ona je mene podbadala. Ti si verovala, ti si se nadala, a pošto si ti bila go**o prema meni, ja ću biti fina, inače bi mi komentar bio da si ološ. Ti! Ti si jedan takav monstrum - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga