AKTUELNO

Nije štedela reči!

U toku je emisija "Nominacije" a voditeljka Ivana Šopić dala je reč Mikiju Đuričiću. Ovonedeljni potrčci, između kojih zadrugari biraju koga će poslati u izolaciju a koga ostaviti, jesu Ana Jovanović i Filip Car. 

Meni je ona u početku bila iritantna. ne znam, moraš da se nosiš sa svime što uradiš - rekao je Miki, pa je nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Filipa, kad je uplovio u veze, krenulo je to da me guši. Mislim da će ga dete promeniti. Gledam to na svom primeru. Savetovao sam mu da izdrži i da nađe dobru devojku. On kad dođe sebi, kaže sebi da ne može da veruje šta je uradio. Nemate prava vi ništa Dejanu da kažete, a da ste oboje sedeli, niko to ne bi mogao da osudi. Oni su napravili takvu bljuvotinu od veze, o kojoj možemo da pričamo dva dana. Šaljem Anu, ostavljam Filipa - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Fran Pujas je dobio reč.

Filipu je toliko dosadno, da ne može da se izbori sa svojom dosadom. Mislim da se sprda. Sa strane da brine o nekome, ne može niko da mu ospori - rekao je Fran, pa je nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Nepotrebno je bilo ovo za nju, nemamo komunikaciju. Nadam se da će shvatiti šta je uradila. Filipa ću ostaviti, a nju poslati - rekao je Pujas.

MC Aleks je dobila reč.

Ja ću da krenem od Ane. Sećam se njene prve nominacije, kad sam rekla da sam mislila da je spremna na sve i da spletkari radi kadra. To se obestinilo. Imamo okej komunikaciju, ali njene situacije koje sama sebi radi, nisu okej za nekoga ko ima 19 godina...Mislim da radi opasne greške. Od jedne pozitivne i kul osobe, izaći će kao omražena. Prošli put je ustala i rekla da neće progovoriti sa Filipom, što znači da ona svesno radi te stvari. Ne znam da li to radi zarad kadra ili joj se stvarno sviđa Filip - rekla je MC Aleks, pa je Đedović prekinuo:

Foto: TV Pink Printscreen

Da je svaka reklama dobra reklama, Vendi bi bila Ceca - rekao je Đedović.
Možda neko hoće da bude Vendi. ona je poznata pod šatorom, ali je poznata - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam samo jedno pitanje, znam da imaš taj salon, mene zanim cilj ulaska u rijaliti - pitala je Mc Aleks.
Da, reklama za salon - rekla je Ana.
Mislim da se reklame za salon rade na drugačiji način. Negde mi je žao, mislim da ne možeš da se nosiš sa komentarima. Nemoj da se rastezeš onoliko koliko nisi dugačka...Što se tiče Filipa, njega možemo da vidimo samo u ljubavnim odnosima, ne znam kakav je prijatelj. On zavisno od kako se probudi njemu je Dalila takva. Okej nam je komunikacija, vidim da je nesebičan prema zadrugarima. Ja ču poslati Anu, zato što smatram da treba da se osvestiš - rekla je MC Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić