AKTUELNO

Sve isplivalo na videlo!

U nastavku emisije "Nominacije", koju vodi voditeljka Ivana Šopić, zadrugari će izabrati koga će poslati u izolaciju. Nominovani su Filip Car i Ana Jovanović, shodno tome, Ivana je reč dala Mateji Matijeviću koji je nastavio svoje izlaganje o Filipu Caru. Zatim su reč dobili Deniz Dejm i Sandi Kojić koji su, nahvalili Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

Mrš žrtvo! Neću da dozvolim da mi preokreće priču. Anđeli je rijaliti u glavi 24h. Pita me da li ti se ja sviđam. Ja sam rekao da to nije dovoljno jako! Ona mene ubeđuje da se ona meni sviđa - rekao je Mateja o Anđeli.
Ja sam u pravo za ovo, samo da dobijem poligraf pa ću pokazati ko je on - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip je neko od koga nešto radi ovaj prostor. Ja sam napolju upoznao Filipa koji je veseo, neko ko ne pravi probleme. Imali smo situaciju sa Majom, čovek se nije pomerio, nije se pomakao. Ili je ovo prostpor ili je Maja penicilin za njega. Dalilin i njegov odnos je bolestan, svako ko im želi dobro, složiće se sa mnom I Filip i Dalila, on bi sam sebi bio odbvratan kada bi se pomiro sa tom ženom i ona sama sebi kada bi se pomirila sa njim. Čovek se sprda, to je moje mišljenje. Ima prava, ako devojke to žele, on ima pravo. Svaka devojka kkoja uđe sa njim u odnos, zna šta on radi. Filip kao čovek, po mom mišljenju, mislim da je jako dobar. On i kada napravi njagore sr*nje, on je simpatič, zato mu se prašta. Kada psuje, onda je to odvratno. Nismo nikada imali nijednu svađu. U poslednje vreme je počeo da radi ono što je zamerao Mensuru, on radi. Poslaću Anu, sačuvaću Filipa.

Foto: TV Pink Printscreen

Deniz Dejm je sledeća nominovala:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Ani ne zameram što menja momke, ako može, može. Samo malo žešće da odgovara na pitanja, ima i gorih od nje. Mislim da je Car zvezda rijalitija, i pokazao se kao pravi muškarac. Ja sam liberalna i to je to. Ostavljam Filipa. šaljem Anu.

Sandi Kojić je nominovao sledeći:

Foto: TV Pink Printscreen

Ana me iritira od početka. osoba koja nema nekog obraza, koja dođe na žurku i kaže da joj kupim piće, to po meni nije normalno. Posle je ušla u vezu sa Anđelom, tu se ugasila, zano sam da će završiti sa vezom. Ušla je sada sa turbulennim Carem, videćemo kako će biti. Car je dobra duša, kvaran sam bio prema njemu, sve mi je oprostio, neću više to da radim. Stvarno ga gotivim, smešan je. Nominujem Anu, ostavljam Cara.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.