AKTUELNO

Skandal!

U nastavku emisije "Nominacije", koju vodi voditeljka Ivana Šopić, zadrugari će izabrati koga će poslati u izolaciju. Nominovani su Filip Car i Ana Jovanović, shodno tome, Ivana je reč dala Ani Spasojević:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja vratim Filipu kada me uvredi. Ne msilim da mi bilo šta loše msili. Mislim da nije ispao fer prema Dalili. Imam najgore mišljenje o Ani sada. Ušla je u odnos sa tobom, a zna da voliš Dalilu - rekla je Ana Spasojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da si kontradiktoran. Ako mene osuđuješ, nemoj da braniš nju - dobacuje Dalila.
Ne smatram da je bilo šta loše u tome. Smatram da ljudima koji su u braku nije mesto ovde u rijalitij. Ti si uradila mnogo loše stvari, mnogo gore nego Ana - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se ne poredim sa dežurno. Ni sa kim se ne upoređujem! Ne provlači me kroz svoje šugave i bedne odnose! Ja sam sebe pronašla odavno. Ti koji imaš trideset godina je*eš devojku koja ima devetnaest. Mislim da je bolje da je ja osudim, nego da je osudim i odvedem u krevt - dobacuje Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova osoba je neiskrena i bezobrazna. Mnogo puta sam bio u pravu, neće da prizna. Ne bi imala probleme da je mene slušala - rekao je Car.
Meni si najveći problem napravio ti! - govori Dalila.
Sda je rekla da sam joj ja napravio najveće probleme. Sada ćemo da vidimo kako će bez mene tri meseca izdržati - rekao je Car.
Šaljem Anu, ostavljam Filipa - završava Ana Spasojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.