AKTUELNO

Nije joj bilo svejedno kad je to čula!

Marko Đedović, Dalila Dragojević i Anđela Đuričić nastavili su razgovor u dvorištu velelepnog imanja u Šimanovcima.

Da ti dozvoliš svojoj devojci da sedne pored tvoje bivše žene i da me provocira, još se smeje. A onda ovaj Filip, izlazi na vrata i kao:"Ako, ako i treba da je je*e" - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

On se iskompleksirao od sinoć. Ja sam sinoć govorio da je Dalila logično pitanje postavila. Da ti ustaješ i pričaš kako će da ispada ovo i ono. Druže, preko puta tebe je lik zbog kog si lupa čaše o glavu i nosio ženu iz rijalitija. Ti posle svega toga kažeš kako šta ispada. Koga boli ku**c, nabijem na ku**c te ljude koji će tako da vide. Šta, ti sad treba da razmišljaš posle ovog šta će da ispadne - rekao je Đedović.
Ma boli me du*e, ja sam bila iskrena. On je mislio da ću ja emocijama da se vodim, ali neću, neću sebi da dozvolim da završim u tom odnosu. Nikad mi nije rekao da moram nešto da promenim, ali mi je dao do znanja da mu smeta. Dolazimo do trenutka da sam sve promenila - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni Filip kaže da može da me skine golu, a ja kad kažem da ne može, on mi viče da ga ne kompleksiram. Gledala sam ga tamo, posmatram sve i sutradan pitanja gledalaca, oni se peru od situacije - rekla je Dalila.
Imali su dva puta se*s, ja da ti kažem - rekao je Đedović
Meni nije problem da su u vezi, nego oni nemaju ništa. Priča da voli drugu ženu - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga