AKTUELNO

Nije joj lako!

U nastavku emisije "Pitanje novinara" koju vodi voditeljka Dušica Jakovljević. Novinar Darko Tanasijević je pitanje postavio Miljani Kulić. Nakon toga se pridružio Lazar Čolić Zola i totalno uzdrmao Miljanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Na početku želim da te pitam koliko je teška borba između srca i razuma?
Što se tiče razume i srca da treba da budem sa Nenadom. Prvi put me je sramota da odgovaram na pitanja novinara. Osećam se krvom i osećam se jadno! Dala sam povoda i nisam iskulirala sve. Zaista sam ispunjena na emotivnom polju, boli me samo što sam verovala tri godine i što sam bila sa lošim čovekom, i što sam dala sebe pogrešnoj osobi. On je bio sa mnom samo zarad rijalitija i zarad finansijskih koristi. Kada sam bila zaljubljena, ja sam išla protiv svih, ljubav je slepa. Kada sam bila u ljubavi sa zolom, svi su podržavali to. Malo sam se zavozala, želim da stavim tačku na tu priču zbog Nenada. Ja sam pokušala da zamsilim sebe pored nejga, ne mogu. Ja bih se zgadila samoj sebi. Zaboravila sam sve loše stvari koje je on uradio meni. Ja sam plakala i bila sam jako loše, kada sam izašla odavde. Međutim, ja sam kasnije saznala da su mu mete bile Deniz i Irma. U tom odnosu sam ja ispadala budala jer sam išla srcem a ne razumom

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se to malo pre desilo sa tobom i Bebicom? - upitao je Darko.
Misliš na se*sualni odnos. Htela sam da polijem Zolu zato šo me štipnuo kada je prošao pored mene. Juče sam dobila odgovore na pitanja na koje sam želela da dobijem odgovor. Shvatila sam da sam mu bila dobra samo iz korosti. Moja je greška što posle svega imam dobru nameru prema njemu. To mene ne treba da zanima. Ti si na kontu mene ušao ovde i ja sam tebi dokazala ljubav - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je Bebici žao Zole? - upitao je Darko.
I malo pre mi je Bebica zapretio. Ja sam mu rekao da svojoj devci kaže da me ne provocira više. On meni kaže da mi je to rekao prvi i poslednji put. Moram da uključim postotke. Miljana nema ni srce ni dušu da se sprda sa mnom. Nije mi bilo sve jedno, osetio sam da mi je nešto krenuo od pete do glave. Ja ne znam šta je Bebica izgovorio ali ja nemam ništa protiv njega. Ja joj ovako prišao iz misloti, ona zna kada je ona ovde znala biti agresivna, nikada joj nisam uzvratio. Ja više neću da se svađam ni sa njom ni sa Macanom. - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko ti nedesotaju zajednički trenuci sa Zolom? - upitao je Darko.
Ostanu tako lepe uspomene pa se desilo to što se desilo. Možda nisam ni ja trebao da odem na drugu stranu, ali bilo šta je bilo. Ja joj želim sve najbolje i to je to - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Na žalost, od svih momaka, njega sam najviše volela. Sve u svemu, mnogo loših stavri je doneo mojoj porodici. Krenula sam lošim putem, mnogo sam sekirala moje roditelje - rekla je Miljana.
Na koj način Miljana pravi Nenada budalom? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kada bih pričao šta ona misli, ispalo bih da joj mislim loše. Svako vidi da mi nećemo biti ravnodušni jedno prema drugog. Mi očigledno utičemo loše jedan na drugog. Ja bih najviše voelo da me boli ku*ac za nju, ali ne mogu, nije mi sve jedno. Poremetio me njen ulazak. Neke stvari nas vežu, to je prirodno i normalno. Meni je sa njom najlepše, ja uživam da se zezam sa njom. Mama mi je govorila da voli da se zezamo - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.