AKTUELNO

Nisu štedeli reči!

U toku je porodični sastanak, a Dalila Dragojević i Marko Đedović su počeli priču o Filipu Caru.

Kako ste završili sinoć - pitao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam samo ćutala, on je pričao, ja sam plakala. Na kraju sam se pokupila i otišla u spavaću, plakala u krevetu, okrenula se i zaspala - rekla je Dalila.
Reče mi Luks...Šta ovi ljudi palam**e ovde? Ne može više u porodično okruženje sa Aleks - rekao je Đedović.
Kako mi je teško Đedoviću, kunem ti se, znaš kako mi je teško. Ja bih najviše volela da se nije desilo sa onim psovakama, ali ja ovo definitivno ne mogu da progutam. Kad opet vidim da bude ono što jeste, bude mi teško - kukala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu da je on verbalno sposoban, a da ne može to da iskontroliše - čudio se Đedović.
On mi kaže:"Šta da uradim da mi se zgadiš, da odje**š od mene?". On kao da živi u tom tripu i u prošloj godini - pričala je Dalila.
Plaši se da ne ispadne jadnik, da ga ti nisi ostavila, pa sad to tako predstavlja. Ti nisi htela i posle toga je došla situacija da ti nećeš i on će sad od tebe da napravi žrtvu. Ne namerno da napravi od tebe žrtvu, nego će da izbaci sve i da te vređa i sve. Kad su emocije u pitanju, on ima reakcije deteta. Koliko je pametan za neke stvari, toliko je ispod kad su emocije u pitanju - rekao je Đedović.
Rekla sam mu da ne može i da me ne dodiruje - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Nabola si mu nož u ego - rekao je Đedović.
Ja imam svoj auto, a ti nemaš, živiš kod roditelja. Kaže on meni da nisam majku videla godinama, ne znam odakle mu ta priča. Rekao mi je i da me se otac odrekao, rekla sam da nije tačno, nego je bio ljut što sam oprostila taj šamar. Tako da ti je sve to prazna priča, ne znam šta želi da postigne sa time. Toliko ružnih reči, da ti se smuči, a onda sinoć slušam skroz drugog čoveka. Pre toga smo se klali, a onda dođem i vidim ga da plače - rekla je Dalila.
Pa, to ti je dete - rekao je Đedović.
Šta sam trebala da mu kažem da plače, da je pi**a i da glumi žrtvu. Pa ne. Kaže on meni: "Do pre nekoliko meseci nisi ni zube imala, a gle sada". Rekla sam mu da lupeta, jer ja na sebi nemam ništa urađeno - dodala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma da, to ti je dete. Imam osećaj da se njemu nešto ružno dogodilo u mladosti, da je tu ostao, a da je samo fizički odrastao... Nije ni on loš ovako kao suštinski, ali ne može ni biti dobar dok vladaju kompleksi, sujeta i ego - rekao je Đedović.
Jao, gledaj ga na šta liči sa ovim šeširom i cipelama - pričala je Dalila.
Nešto je njega iseklo u određenom periodu i ostao je takav - rekao je Đedović.

U vide-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga