AKTUELNO

Apsolutni šok!

U toku je porodični sastanak. Naredna zadrugarka koja je dobila reč je Sandra Rešić.

Ja ne pričam samo sa jednom osobom i to svi znate...Videla sam Viki jutros koja pere sa naduvenim očima od plača, 17tu turu veša. Pitala sam je što se ne udaljite, rekla mi je da joj on ne da - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam šta ti imaš prava da komentarišeš. Slažem se, danas se ona meni obratila u spavaćoj sobi. Ona mene savetuje, vidi ku**a - rekao je Marko.
Volim kad se svađaš - rekla je Viki.
U pravu si Sandra, maltretirao sam je u mozak juče. Biću malo Karić, komentarisaću. Je**š odnose, ja više nikog ne diram, najpreči sam samom sebi - rekao je Marko.
Volim kad se svađaš, jer tada psuješ i je**š majku - rekla je Viki.
Kajne psovanje. Ugledao sam se na Don Karića, pogledajte tog šmekera. Nema vređanja, on je možda u sebi opsovao nekoga, ali nikad naglas. Znaš zbog čega mi se Karić još više sviđa? Zato što je gospodin, a nije hladan kao frižider - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni ne ide u glavu kako se ti ku**iš i čime? Ja da sam na rvom mestu, kukala bih naglas. Ako plačeš večeras, šta je to onda - pitala je Sandra.
Onda sam na dobrom putu. Ne, ne, ugledam se na njega. Nije totalna budala, a komentariše - rekao je Marko.
Ti stvarno misliš da možeš da stojiš ispred ovih ljudi, posle svega što si izgovorio i kao neka si terapija - pitala je Sandra.
Kako da ne - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Celo vreme je on kopirao Filipa, pa je odjednom Anđela i sad Karića, Je l' možeš da budeš svoj - drala se Viki.
Ja sam sličan Caru, daleko od toga, ali bih voleo biti Karić - rekao je Marko.
Drago mi je da si shvatio neke stvari, ali hoću da kažem da sam i ja nekada bio Osmakčić i malo Car i malo Anđelo - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam veliki podržavalac tvoje promene - rekla je Sandra.
Moja tiha patnja i tmao gde vri u meni, si ti Sandra. Ti si mi bila prvi poljubac. Sećaš li se ti prvog poljupca - pitao je Marko.

U vide-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić