AKTUELNO

Razočarani!

Marko Đedović, Sandra Rešić , Fran Pujas, i MC Aleks su komenatarisali odnos Aleks Nikolić i Dejana Dragojevića:

On je nju napadao, pa joj je rekao da je besan,i kao ajde da te je*em da izbacim bes... Da ne pominjemo što je sakrio tuš ljudima. Njemu odgovoara da bude žrtva - rekao je Marko.
Ona je bila isprpadana sinoć - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni ona rekla da se plaši da ne sme ništa da mu kaže,da on nije normalan. On kuka kako on ne može da bude on, kako ga svi kanale - rekao je Marko.
A kao pričao je da je poštovao Dalilu - dodao je Fran.
Da,da a Aleks bi da je*e,koji kreten. On nema pojma da normalna stvar da bude zahvalan za ljude koji su mu pomogli. Nejasan je totalno, i on tako priča svašta a Aleks gleda u jednu tačku. On bre ljubomoran što se priča o Dalili i Caru, a ona da hoće za 5 dana bi vratila Dejana uz nogu.On ne shvata da mi znamo da je on dželat i Dalili i sebi - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

E a Dalila i Car plakali sinoć i Dejan kada je video da Dalia plače zbog Cara, izleteo iz kazina,a Aleks ga pita kako je, on je napu*io.. Počinje da mi bude žao devojke - rekla je Sandra.
Nije mi nikoga žao, sama je birala - dodao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Njemu niko ne može da kaže bilo šta. Počinjem da mislim da je Dalila sve istinu govorila, on je emotvna i energetska pijavica, on traži da pije krv, kao vampri, dok ti ne isisa život nema te. - rekoa je Marko o Dejanu.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.B.