AKTUELNO

Svima pale vilice!

U toku je radio - emisija "Amnezija" koju od ove nedelje pored repera Nenada Aleksića Ša vodi i uređuje jedan od najintrigantnijih zadrugara Filip Car. Njihovi naredni gosti su Marko Osmakčić i Viktorija Viki Mitrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Pošto je Anđelo Apolon sa Zvezdare, ti si rekao da si Adoniz iz Švajcarske. Prošle nedelje si bio sa Marijanom ovde, šta se tu dešava - nasmejao se Ša.
Mi smo u otvorenom vezi, dala sam šansu kao i on, pa ćemo videti gde ovo vodi - rekla je Viki.
Meni je bilo maksimalno teško, video sam da i njoj nije dobro, nezavisno za žurku. Delovalo mi je da je i njoj bolje kada smo zajedno. Ona mi na žurki prišla i pitala hoćemo li da pričamo. Mi izašli napolje, vamo tamo i tako. Ništa priča samo se*s - prepričao je Osmakčić njihovo pomirenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo ima dosta parfema, a Marku je nestalo - rekao je Ša.
Ja apelujem na to da moji meni pošalju mnogo parfema - poručio je Osmakčić.
Da li vi verujete da će ovaj odnos sa opstane? - pitao je Car njih dvoje.
Naš odnos se nastavlja tako gde je stao, što se Anđela tiče, on meni nije bio inat, sve zavisi od situacije ali jeb*ga. Iskreno mi je dosadno... Ja ću da zaboravim sve što je pričao, ali ako napravi još neku grešku, onda prekidamo - pričala je Viki kroz smeh.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni se ne sviđa to što ona priča i potencira ko je veći frajer. Sve je do nje. Ja mogu da se dogovorim da budemo okej, ali sve je do nje - pričao je Marko.
Ne, do njega je, ja sam svesna kakva sam i u kuhinji i u krevetu - rekla je Viki.
Što se tiče Marijane, video sam da nije to to, ona ne može da se opusti, više me ne zanima, ja zadnih pet šest dana nisam imao komunikaciju sa njom - pričao je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije: 

Autor: N.V.