AKTUELNO

Pokazala da joj je stalo!

Dalila Dragojević otišla je do Jovane Tomić Matore, pa su započele razgovor o odnosu Dragojevićke i Filipa Cara.

Teško je da se odupreš svemu tome, ta srast i to. Moraš da spustiš loptu kad vidiš da se nervira - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

On meni kao ne sme ni jedna greška, rekla sam mu da neću vezu. Ma kao kroz priču. Kao kad mu nekad tako pričam, bude mu žao, pa odjednom mi bude prebačaj kao da sam loš čovek. Kaže on meni da je čuo razne priče o meni i da mu je Martina pričala sve, da se šokirao. Rekla sam mu da nije istina, on meni kaže da nešto mora da bude istina. Na kraju mi je spomenuo Gastoza, bože me sačuvaj. Ja mu priđem na krevetu, da ga budim - rekla je Dalila.
Ja sam tebi rekla sinoć isto što i Marko, da bi se spustila lopta, ja sam prišla, on me je zvao. Rekla sam mu da ako hoćeš da je podbodeš, da ti nisi ta osoba. Da bi na kraju, pristala si na taj razgovor, sve i da je tako, trebao je da kaže sve to. Ti si svesno to uradila, a on zna da si slaba na njega - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam mu da koristi moje emocije. Rekla sam mu da se potrudi da ne bude najgori.
Ti sad samo ustaneš da odgovoriš na nešto njegovo, on odmah kreće da urla...Ti si moja drugarica i ja ti kažem kako jeste. Šta treba da ti kažem da slušaš svoje srce? Ne. Ti ćeš moj prijatelj ostati, ti meni nisi rijaliti. Nisam ja Irma da koristim situaciju da bih ga napu**la - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga