AKTUELNO

Pakleno!

U toku je emisija "Gledanje snimaka" koju vodi voditelj Milan Milošević. Na klipu je prikazana je svađa Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić. Voditelj je reč dao Stefanu Kariću

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao više puta da mi se ne sviđa njegovoo ponašanje, mislim da je kvarno. Mislim da je pametno da bude proračunat. Meni samo nije jasno, zašto posle svega toga trpip i sprečavaš da ne ureadiš i onda još goru stavr uradiš. Time, stavra još veću sumnju. Kada treba da bude iskren i da kaže stvari koje nekada prećuti. Kada smo navodili ovde, ja sam hteo da navedem Aleks za propračunatu osobu, jednostavno, svima se Dejan promenio kada je Dalila raskinula sa Carem. Počeo je da bude rijaliti igrač prema svima. Ja mislim da je to najveći problem kod Aleks - rekao je Stefan Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

On je proračunat a kada se brani, nije kvara. A kada napada, onda je baš kvaran. On zna koliko jako ume da uzvrati i zato, zna da Aleks nije toliko mudra da bi razmišljala kao on. On smatra da je proračunatost vrlina. Ali Aleks ne razmišlja o posledicama - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa nisu za pohvale te raprave. On hoće da iskoristi Aleksandru, hoće nama da dokaže da hoće da se zaljubi. Ja msilim da će da je šutne kad izađeu iz rijalitija. Bila je situacija na porodičnom da to nisu čisat posla. Ja sam videla da je Dejan geldo u Dalilu na porodičnom sastanku - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Druže, jesi danas bio brutalan. Ja nisam čuo veću uvredu od "Pišam ti se na prezime". Ja nisam nikada čuo takvu uvredu! Gledaj ovako, vašu vezu i vaše probleme možete sami sebi napraviti - završio je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.