AKTUELNO

Skandal u najavi!

Dalila Dragojević i Filip Car su pričali pored bazena i u tom razgovoru, ogovrali Dejana Dragojevića i zaključili, da je tek sada pokzao pravo lice.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako će danas biti lep dan - rekla je Dalila.
Ja nemam problem da kažem bilo šta, transparentno. U mojoj glavi je on korektan prema meni. Generavno, više kad smo ti i ja zajedno, kad nismo zajedno i ne baš - rekao je Car.
Tad ne može doći do rasprave između tebe i mene - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Korektniji je kad je ovakav. Vidim ja kakvog sam te upoznao. Onda kada je plakao u vešeraju, onda je plakao. Kad vidim da neko govori ono što mu je na umu, da je svoj, to poštujem, bio loš ili dobar. Neko će reći da je iskoristio priliku jer mu se to desilo - rekao je Car o Djeanu Dragoejviću.
Kad sam se vraćala njemu, samo sam sebi štetu pravila - rekla je Dalila.
Ja ljudima u rijalitiju ne verujem! Ja sam ove godine baš namazan. Svako ko hooće sukob sa mnom, ja tumačim da su tu neke druge stavri u pitanju - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne moram uopšte da pričam o tim stavrima. Samo pričaš o sebi, nigde ne uzimaš mene u kontest sa tobom. Samo ti, ti su i teoriji zavere, samo o tebi slušam - dodaje Dalila.
To je to što ti ne znaš da razgovaraš. Ja ne mogu sada da pričam o tebi ako ne znam, nisam u tvojoj glavi - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.