AKTUELNO

Drama!

Voditelj Darko Tanasijević je večeras u Šiša baru obavio intervju i sa Miljanom Kulić, koja ovih dana ima komplikovan odnos sa Nenadom Macanovićem Bebicom i Lazarom Čolićem Zolom. Kulićeva je čak zatražila poligraf, kako bi videla da li je Bebica voli, a on je uradio to isto, kako bi proverio da li ona voli Zolu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne postoji ljubavni trougao, samo dvougao. Zola se igra, ja sam pristala na to, ali neću više, jer Nenadu smeta. Zola je spreman na sve, hoće da pokaže da može sa mnom kako hoće, ali se uhvatio za pogrešno drvo ovog puta. Do sada sam nasedala. Pričala sam Nenadu da sam se sprdala i da me pusti, svesna sam da mi niko ne veruje. Pre neko vreme plakao, šatro neće da ga kamere snime, a onda kaže da je plakao u "Pitanjima novinara". Zna da sam emotivno nestabilna, slaba sam na bilo koga, naročito kad je nešto ovako sveže. Nisam zaslužila da se ljubi sa drugima. Jedan dan smo imali intimne odnose, posle dva dana se ljubio sa Nevenom. Sveže su rane, izdao me je - rekla je Kulićeva.
Što mu i dalje prebacuješ i ljubomorišeš za Nevenu, Deniz i Irmu? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne ljubomorišem, nego se on sakrije iza kamere, plače, šapuće da me voli, kaže da nikada neće naći ženu kao što sam ja, koja je išla protiv svoje porodice zbog njega... Ja nisam od kamena i čelika. Neko ne bi bio živ da mu se izdešavalo kao meni u poslednjih godinu i po dana. I da se on sa takvom osobom igra... Nije trebalo tako brzo to da uradi, da u nedelju imamo odnose, a u utorak da se ljubi sa Nevenom. Uživa zbog ovoga sa Nenadom, što lupa na kapiju svaki dan. On nije rijaliti igrač. Zola je đubre, spreman je na sve. Pokušava da se igra sa mnom, ja se igram sa njim isto, udaram gde ga boli (novac). On mene nikada nije voleo, tresla se tuš kabina dok sam bila napolju... Nekada uhvatim sebe (u emocijama) i bežim od toga, ali ne dozvoljavam da me to poljulja. Samoj sebi kažem ovako: "Budalo, znaš šta ti je uradio, sa kim je bio, ti si to gledala, slali su ti ljudi klipove, da li bi ispala tolika budala da pređeš preko svega i ostaviš tako zlatnu osobu zarad nekoga ko je bio sa Deniz, Nevenom...". Kakve su one... Znaš moje mišljenje o Neveni, šta se spekuliše i piše. Mišljenje je da je ono što je Viki rekla, da je bila njena radnica. Isto tako i Deniz, Onlifens... - dodala je Kulićeva.
Šta imaš protiv Onlifensa, meni je Anđela Veštica predložila da otvorim, rekla mi je da se tamo zgrću ozbiljne pare? - pitao je Darko.
Otvori ti, pa ću i ja... - odgovorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je Nenad? - pitao je Darko.
Loše mu je od stresa, verovao mi ili ne, povraća... Povredio me je kad je rekao da hoće da izađe, kao da me je ostavio na cedilu. Zna šta smo prošli zajedno... On ustane na "Pitanjima novinara", priča da hoće da izađe. I ako bi izašao, šta bi bilo? Isto, ja se ne bih pomirila sa Zolom. Onda sam namerno pozvala Zolu da pričam sa njim, ja sam takva, teram inat, kao dete. Onda mi je rekao da neće, da je bio ljut. Onda ja pozovem ovo đubre Zolu, kažem mu pred Nenadom da ne možemo jedno bez drugog - pričala je Kulićeva.
Zapisano je u vremenu kakva je to ljubav bila - našalio se Tanasijević.
Ako je to ljubav bila, dabogda ti se takva desila i svima koji to misle. Neću više da me zoveš i pitaš o Zoli, hoću da komentarišem zadrugare, osećam se kao budala. Umesto ja da komentarišem budale, ja sam dala za pravo da budale komentarišu mene. Mene iz teme isključi, teme neće biti - dodala je Miljana.
Od tebe zavisi. I moram samo ovo da te pitam, gledaoci tek sada upoznaju Nenada. Da li je ovu agresivnu stranu pokazivao ranije, da zna da lupi rukom, razbije staklo... Da li te to plaši, buni? - pitao je voditelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada takav nije bio. Ja volim staložene muškarce... Mene odbija kad neko kuka, a sa druge strane mi kaže da bi život dao za mene. I onda ustane i kaže da će sva stakla da polomi. Čuvaću ga i ceniti, jer od ovog (Zole) nema ništa, niti je to kome zanimljivo za gledanje. Ja bih volela da Nenad ostane do kraja sa mnom, teoretske šanse nema da se ja pomirim sa Zolom - istakla je Kulićeva.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.