AKTUELNO

Opa!

U toku je podela budžeta ovonedeljnog vođe Mine Vrbaški. Naredne male budžete dodelila je Deniz Dejm i Sanji Grujić.

Zgotivila sam je, ima tu neku prirodnu lepotu. Nije pričala da je fina, već da ima neku svoju foru - rekla je Mina, pa je dala Sanji mali budžet:

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja eto tako kad ustane, kaže šta ima, sedne. Zanimljiva je - rekla je Mina.

Naredni mali budžet dodelila je Dejanu Dragojeviću.

Moraću Dejanu da dam mali budžet. Lično ću da komentarišem. Mi smo imali te rasprave u Zadruzi 3. Mislim da si dobra osoba, ali da si se izgubio. Prema meni si fin. David i ja smo ostali dobri i posle svega. Ne znaš da primiš kritike ovde u nekim trenucima, a to nije dobro ni za tebe ni za Aleks. Treba da prebrojiš u sebi i da kažeš da neko ima prava da ti nešto kaže, neko ne - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Prema kome reagujem - pitao je Dejan.
Generalno je to tako. Burno reaguješ - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći mali budžet dobio je Marko Osmakčić, ali tom prilikom Mina nije štedela reči osude.

Marko moraću i tebi da dam mali budžet. Razočarao si me mnogo, napravio si dibidus ovde šta si sebi dozvolio. Pričala sam, a dozvolio si sebi da pričaš te neke reči. Mislim da zaslužuješ kvalitetniju devojku jer ne možeš da se istakneš, a kad imaš nekog pogrešnog, postaneš agresivac, samo loše stvari imaju da pričaju za tebe. Stanija kad je bila tu, bio si idealan - istakla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredni mali budžet dodelila je Anđeli Đuričić.

Anđela je devojka za koju sam ja rekla da je jedna od najlepših. Ona je neko ko je pokazala kako jedna devojka treba da se ponaša, oblači, kako treba da se ponaša prema svojim prijateljima. Svake godine, mislim da se bar jedna devojka pokaže onako kako treba. Nisi trebala da ćutiš i da zadržavaš u sebi, jer se desila katastrofa - rekla je Mina.

Budžet su sledeći dobili Lazar Čolić Zola i Fran Pujas.

Znam da si se već uvredio. Ovih tri dana se ni ne družimo toliko, ti si u sovm svetu. Prema meni si bio fer, korektan, nisi me ni komentarisao, niti si me uvredio. Mislim da ti neke stvari nisu bile potrebne, tipa ovo sa Deniz i Nevenom - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Frančesko, znam, žao mi je. Dečko koji se totalno povukao, ništa ne radi u ovom rijalitiju - rekla je Mina.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić