AKTUELNO

Ne može sa njim, a ne može ni bez njega!

U toku je emisija "Izbor potrčka", voditelj Milan Milošević je pokrenuo temu o današnjoj anketi u kojoj su zadrugari birali "najposesivnijeg" među njima, on je ukućanima saopštio da se Anđela Đuričić nalazi na trećem mestu pomenute ankete, a nakon što su zadrugari dali svoj sud o ovoj temi došlo je vreme da i Đuričićeva dobije reč:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih se složio sa Matejom i Anđelom, imam strah od gubitka osoba, ja bih osobi koju sam pustila u svoj život dala 300 puta više od sebe. Da sam bila više zaljubljena, ja ne bih bila tako posesivna... Ja sam njemu rekla još u decembru da sam bila zaljubljena u njega, ja sam spavala u rehabu i hotelu, mesec dana, raspadala sam se u sebi. Sada me je mnogo više povredilo nego tada sa onim što je ponudio - rekla je Anđela.
Neka priča šta ko hoće, ja sam rekao kako je to bilo. Meni to nije bila namera, ja sam hteo da dam našem odnosu treću šansu i to je to - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam zašto on ovo priča... Da smo bili u vezi ja bih bila manje posesivna, to je sto posto tačno - zaključila je Anđela.
Ja sam verovatno doveo do toga, ali nesvesno. Nećkao sam se, to moje toplo hladno je izazvalo sve i verovatno ni ona ne zna gde je levo. Rekao sam da mi nedostaje, proveo sam sedam meseci sa njom i vezao se ali evo povukao sam i sada vidim. Mislio sam da je ona jako kvalitetan prijatelj, a sada prolazimo kao stranci - pričao je Mateja.
On je meni jutros lupio šamar realnosti sa nekim rečima i sada sam svesnija. Ja sam od prvog dana istakla da mi je žao što ga gubim kao prijatelja - dodala je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije: 

Autor: N.V.