AKTUELNO

Au!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", koju vodi voditelj Milan Milošević. Naredno pitanje od strane gledalaca, postavljeno je Mensuru Ajdarpašiću:

Foto: TV Pink Printscreen

Opet si sinoć gledao Anu, da li je to fer prema Milici? - upitao je Milan.
Kako sam dolazila do toaleta ja sam zvala Ša, ali je on bio na vratima, on je rekao molim. Ja sam ga pitala gde je šolja i nikakvu komunikaciju nisam imala sa njim. Milica je juče prozivala mene - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Cena salona ti je spala ali cena pi*ke ti se podigla. Zbog seksa si spremna na sve - dodaje Milca.
Iritira me Mensur, od kada je Mina ušla, ja nemam komunikaciju sa Milicom. Ja sam zaboravila da je Milica ranije otišla zbog žurka. Ovo je prvi put da je njoj najsuljivije što on nije došao da vidi kako je ona. Mi smo očekivali Minin ulazak, da je normalno da se tako ponaša. Jedva čekam klipove da vidiš da li sam ja Milici rekla nešto ružno. - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Jako mi je drago što je Mina tu, možda mi otvori oči za mnoge stvari. Možda ti uradiš nešto, pa ja onda vidim. Ja njemu ne verujem i to je opravdano. Ja sam kriva za njegov odnos i prošlosti i ja treba da demantujem - dodaje Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je jako žao Milice u vooj situaciji, mislim da bi se svako tako ponašao da je na njenom mestu. Ona sedi ovde i sluša kako je njen dečko bio sa Minom, onda ona nema pravo da kaže kako se oseća. Ne može da bdue srećna, ne može da bude raspoložena, jako mi je žao. Milsim da je Milci najgore, i onda će najgore da prođe. Ona će biti najviše povređena. Ona se sada brine jer si radio to sa Anom - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja da sam takav, ja bih voelo da sam takav. Ja bih bio dobar za sebe, ja nikada ne bih dozvolio da je povredim ali je razumem. Nemoj da te koriste protiv mene, nemoj da ti to dolazi, demantuj ih sve! Ja kada sam izašao sa odnosa sa milcom, jer je bila arogantna, bahata i bezobrazna. Lupala mi šamare, to je devojčica koja je navikla da je bitna. Ja sam jurio kao pas za njom ovde, iako sam poželjan i ne bi morao da trčim, ali sam trčao za njom. Drugačiji sam nego što sam bio. Počeo sam da volim sebe više nego pre. Onda joj kažem da ne radi neke stavri - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.