AKTUELNO

Nova drama!

Nakon raskida sa Dalilom Dragojević, Filip Car je otišao da se smiri, pa otišao da se suoči sa Dalilom Dragojević, koja se nalazila u spavaćoj sobi.

Tebi toliko izlazi mržnja iz očiju, evo ti ogledalo da vidiš kako me gledaš - rekla mu je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Devojko, koji ti je k*rac više. Ustao sam normalno da nominujem, ništa nisam uradio, ti ustala, uplela Dejana, mene, Aleksandru, izazvala konflikt sa njom. Ti meriš svaki korak u kući, ne smem da se nasmejem Deniz, a ti možeš da radiš šta hoćeš - odgovorio je Car.
Ti ovde imaš j*bačice, ja nemam - istakla je Dalila.
Pre neki dan si Karića komentarisala, Janjušu se smeješ, nikad ti nisam zamerao. Niti mene Aleksandra pominje, niti ja nju, niti pričam o njoj, nisam ni dobar, ni loš. Ti ustaneš i zavozaš priču. Prvo se smeješ kao budaletina na Janjuševu nominaciju, pa sa njom... Ti znaš da ne možeš tako - govorio je Filip.
Ti mene ucenjuješ - rekla je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, ti mene ucenjuješ da budemo u vezi kako ti hoćeš. Ne znam koji problem imate vi žene. Ti meni non-stop, juče oko makarono - govorio je Filip.
Pogledaj se, kako se dereš - odgovorila je Dalila.
Eto, dovedeš do toga, pa kažeš: "Pogledaj ga". Ali nema plača onda. Ja ništa loše nisam rekao u nominaciji - pričao je Car.
Kakva manipulacija... Pričaš dva sata, a onda kad ja kažem haos. Marš, folirantu. Samo pričaš kako ti odgovara. Boli me k*rac, i za nominaciju i sve - pobesnela je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam više šta da radim, da se obesim kao šišmiš u neki kut? Okreneš leđa i boli te k*rac - rekao je Car.
Okrenem leđa jer imaš takav nastup kakav imaš. To tvoje ponašanje! - rekla je Dalila.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.