AKTUELNO

Karambol na nominacijama!

U toku su "nominacije", emisija koju vodi Milan Milošević. Zadrugari biraju između Marka Janjuševića Janjuša i Aleksandre Nikolić. Sledeća zadrugarka koja je nominovala, bila je Miljana Kulić:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam upala u depresiju, meni je mnogo loše. Što se tiče nominacije, Aleksandra u prošloj sezoni nije bilo dobro njeno ponašanje. Mnogo se ponižavala dok je jurila Cara. Sanja i ona su mi najdraže žesnke osobe u rijalitiju, obožavam ih. Aleks ima dorbu dušu, šta god je bilo, ona je prema meni bila dobar čovek i kada me nije izdala. Ona je sve znala i tešila me stalno. Žao mi što sam joj zamerila što nije došla kod mene da je vodim na jedno mesto da joj bude bolje. Mnogo mi je draga, treba da iznosi mišljenje o svima ovde. Ima pravo da komentariše sve ovde. Meni se sviđaju njeni komentari, treba da komentariše ovde. Uvek je doterana i sređena, to mi se sviđa. Meni je krivo da spava, znam koliko se iznervirala prošle sezone kada je sve izgubila zbog spavanja. Što se toga tiče, ona je u pravu. Aleks voli Dejana ali on nju ne. On je demoliran od predhodnog odnosa i teško mu je da uđe u drugi odnos. Tako da, eto, odlete mi misli jer ovi pričaju o svojim problima. Ne može da zavoli tako lako, ipak je skorije izašao iz odnosa - rekla je Miljana o Aleksandri Nikolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikakva je sva, neka pozove Vladimira neka je pozpove. Ti bi volela da uđeš ovde sledeće godine, ali ne može. Tek ću da počnem da komentarišem ovo malo zlo! Ja kada stanem an noge, videćeš kako se igra rijaliti - rekla je Miljana za Milicu Veselinović.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledaj ti šta radiš svima, dete si ostavila kući, došla si ovde meni da pričaš nešto! Ja imam vremena da izgradim svoj žđivot a ti nemaš. Ja sam vas ovde naučila ovako dobro .Ćuti i izvadi se iz go*ana u koju si upala - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se Janjuša tiče, osato je dostojanstven ove godine. Ne mogu da ga zamislim bez Maje, ništa mi nije bilo zanimljivo kao taj odnos u rijalitiju. Vidi se mu nedosatje u nekim situacijama. Janjuš nije Janjuš kada nije sa Majom. Njihova veza je bila zanimljiva. Od svih odnosa, meni njihov odnos je ubedljivo najzanimljiviji. Janjuš voli da se sprda na tuđ račun ali na svoj ne, odmah krene da psuje. Smatram da bi se opet pomirio sa Majom, a Sandru Čaprić je samo iskoristio i da je potonula zbog njega. Mislim da nije imao emocije prema emocije. Jednina žena prema kojoj je on imao emocije su Ana Korać i Maja Marinković. Janjuš me juče mnogo razočarao. Juče je imao koka kolu, nije hteo da mi da, a ja bih mu dala. Ja sam njemu uvek davala, uvek. Vidim da više nije ni za šalu, isto sprda Nenada, nema lepo mišljenje o njemu. Ne volim kada neko ne kaže u lice ono što msili. Drag mi je ali mi je Aleks draža. Aleks ostavljam a Janjuša šaljem u izolaciju - rekla je Miljana Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.