AKTUELNO

Au!

U toku su "nominacije", emisija koju vodi Milan Milošević. Zadrugari biraju između Marka Janjuševića Janjuša i Aleksandre Nikolić. Sledeći zadrugar koji nominuje je Marko Đedović, pa zatim i Miki Đuričić:

Foto: TV Pink Printscreen

I sa Aleksandrom i sa Janjušem sam u dobrim odnosima. Tako da, mi smo u dobrim odnosima, jako, Janjuš i ja u poslednje vreme. I sa Aleksandrom sam super ove sezone i prošle. Ljubav je jača od svega, moramo krišom da se sastajemo. To mi ej prvi pacijent ove godine, mislim na Dejana. Sada je spreman da se rapravlja sa mnom, tako da, sa Aleks sam u eksta odnosima. Ovde za stolom, ja sve čujem ali prećutim. Ni sa kim se nisam dugo rapravljao kao sa Dejanom, čovek nije normalna, imam razumevanje za to. Sa Aleks se niakda nisam posvađa, nikada je nisam vređao jer mi nikada nije odgovorila ni na šta. Poslaću Janjuša a ostaviću Aleks - rekao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Želim da Janjuš ostane ovakav do kraja, bolje da se on sprda, nego da se oni sprdaju sa njim. Sada, niko nije budala da ne provali da se on sprda. Ja želim da mu se ostavri ono što smo mi pričali i to je prava stavr za njega. Naravno da do kraja osatne ovakav da pokaže ono šta treba. Vidim da Aleks nije loša, ali ispeci pa reci. Ćuti kad priča pametniji! Kada si zaljubljena i kad voliš nekoga, neko vas voli, neko ne. Ne daješ materijal za svađu. Vi se ponašate kao da će se vaša ljubav završiti. Ja ti kažem da ćutiš da si glupava. Ti daješ prostora kada kažeš da si nesrećna u vezi, ti daješ mogućnost da Dejana izritiraju ljudi ovde. Ovde kao da se parovi takmiče jedan protiv drugih. Naravno da će vam neko reći, kad vi sami sebi to radite. Sačekaj, završiće se ovo za tri meseca. Ako i napolju ne mogu da sae reše problemi, onda niste ejdno za drugo. Sačuvaj i sebe i njega. Smeju vam se ljudi. Sa Janjušem se družim, dobri smo. Ona nije devojka za njega, nije ni on za nju. Njoj ne treba takav, nemu treba neka normalna devojka koja studira. Ona je okej prema meni, nije bila nikada gruba ali neće da sluša - rekao je Miki Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikada nisam bila drska i bezobrazana prema njemu jer osetim kada mi nešto kaže iz dobre namere. Miki mi kaže da za dobrobit mene i Dejana. Ja kada bih ćutala, to ne bih bila ja. Nisam tip koji će da ćuti, nisam tip koji stavlja stavri pod tepih - rekla je Aleksandra Nikolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Povlačim sve što sam rekao, nemoj da si se pronila nikada. Hvala Bogu da sam ja došao sebi. Samo magarac ne menja mišljenje i sebe - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.