AKTUELNO

Žustro!

Na igri istine, Lazar Čolić Zola je pitanje postavio Anđeli Đuričić:

Foto: TV Pink Printscreen

Slušamo ovde stavri za vaš ondos, tvoj i Matejin. Imam viskoko mišljenje o tebi. Koliko sam shvatio, ti si bila inicijator da vi budete prijaltelji. E sada, da li ima logike da ti budeš prijatelj sa nekim ko ti je rekao da si igračka? - upitao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bila moja posesivnost. Htela sam na bilo koji način da provodim vreme sa njim. Zato sam lepo rekla pre par dana, da li je moguće da provodimo vreme zajedno. Ja sam shvatila da ne bih mogla da pijem sa njim kafu i da ne očekujem da će nešto biti. Katastrofa je što sam to predložila. Samim tim što sam to uradila, ja sam se tu dodatno ponizila. Ja sam neko ko stoji iza toga da dokažem da je to bilo tako i posle ga pitam da budemo prijatelji. Sama sam kriva, što sam posle te priče dozvolila sebi da ponudim nešto. Bilo mi je krivo što mi nije rekao ono što mu se dešava, zato sam to predložila. Smatram da me nisi voleo ni kao osobu, na osnovu svega. Ja o njemu i dalje imam super mišljenje, smtram da je dobar i kvalitetan momak. Žao mi je što neću sa njim ostati sa njim u prijateljskom odnosu. Ali realno je da neću moći da bduem prijatelj sa njim jer sam bila zaljubljena - rekla je Anđela Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Povredio bih te opet da sam ja to prohvatio - rekao je Mateja.
Reci mi, šta se trenutno dešava... Šta misliš da će da se dešava iznmeđu tebe Milice i Mensura? - upitala je Anđela.
Nije ljubavni trogao, nisam ja došla da rešavam ovde moj ljubavni problem. Ja sam došla zato što su me molili ljudi. Volela bih da dobije poziv sutra pa da imamo komunikaciju drugačijim jezikom. Neće on da dozvoli da ja budem u pravu, njegov ego to en dozbvoljava. Ona je drčka i bezobrazna. Mislim da on pokušava da balansira jer je njemu svega do ovde. Njihov odnos će trajati, oni najbolje znaju do kad. Mislim daće on dozvoljavati da ona njega bije, da će uvek da je sakriva, da ona nije uvek kriva. Razumem, ipak je to njigova devojka. Boriće se on, ona više manje, ona je haldna i nezainteresovalna a on to ne primećuje, niti želi da primeti - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.