AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Pitanja novinara". Naredno pitanje je postavio novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević. On je nastavio da ispituje Nenada Macankovića o odnosu Miljane i Zole:

Ja smatram da Miljana mora da objasni njen odnos sa Zolom. Ja sam sve što mislim o Zoli rekao svima pa i njemu. - rekao je Bebica
Ali ti si plakao zbog priče Miljane i Zole?- upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

On je ste inicijator te priče za Miljanu, kao i za Nevenu i Deniz. On igra rijaliti. - dodao je Bebica.
Ali to nije ista priča, Zola i Miljana su imali svašta nešto - nastavio je Darko da pita:
To je do njih. Ja neću da dozvolim da MIljana plače zbog Zole. Ja imam način kako ću to da sprečim, to nema veze sa rijalitijem. Ja ću to rešiti napolju, ako treba i transparento - rekao je Bebica.
Ovo može da se tangira kao pretnje - dodao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je sve to nelogično, on nije neki rokfeler, ali nije osoba koja je na ulici. On je u nekim stvarima normalan, a u nekim momentima je bezličan. Ja nemam osećaj za njega, njega niko ne kapira šta priča. Nisam ja kriv što ona mene voli i što će me voleti ceo život. To ona njemu treba da kaže, a on ako to možeš da podneseš to je Nenade na tebi.. - govorio je Zola.
Na osnovu čega si ti dozvolio sebi da dođeš ovde sa njom, a napolju ste ozbiljne glave. Čime je tebe ona mogla ubediti da uđeš ovde, a znaš da će ti biti loše ako ona bude komunicirala sa mnom, a svima će biti loše. Vama zavide i Bred Pit i Anđelina kako živite napolju - rekao je Zola.
Ja moram da kažem da je ona mene više puta molila da se pomirimo, i ja joj kažem ne, a onda on proguta njene priče - nastavio je Zola.

Foto: Pink.rs

Podeljena su mišljenja kad je u pitanju tvoj i Miljanin odnos. Da li iniciraš ti te stvari ili ona
Ona je ta koja svaki dan mene provocira i ne postoji dan kad nisam dobio mnogo provokacija od nje. Neki ljudi kažu da treba da iskuliram, ali ja nešto i ne mogu, nego uđem nekada u crveno. Proklinje moju majku, sve najgore i kad mi to govori ne mogu da ostanem imun. Jednostavno je nemoguće...Te stvari me nerviraju, ali sam čuo da je on pisao mojoj majci. Gledao sam da kad me ona vređa onako najstrašnije, on se podsmeva. Ona je rekla da može sa mnom da provede sedam dana na Rajskom ostrvu i kaže da se ništa ne bi desilo. Ja sam tu noć predložio da idemo zajedno. Rekao mi je da sam manipulator, budala i prevarant. Kao da je došao njen zastupnik ili kao da je došla Marija Kulić. On je za mene zastupnik Marije Kulić. Rekao sam u tom momentu kad me je vređala da ne idemo sami, nego da idemo i ona i Bebica i ja. Ja ih javno izazivam, da ako misliš da me ne voli, da idemo na Rajsko nas troje - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako Nenad veruje Miljanu da je voli, zbog čega Nenad koji je siguran u svoju ljubav, zbog čega neće da dopusti da ode sa tobom
Možda zato što je svestan nekih stvari i onda se folira. Svestan je da bi se neke stvari izdešavale. Isto će se desiti da ide i on i da ne ide. Kad se setim kakve mi je reči izgovorila, bez ikakvog razloga, odzvanjaju mi u glavi. Namerno sam predložio da idemo zajedno - rekao je Zola.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.B.

#Zadruga