AKTUELNO

Nije se nadala ovome!

Aleks Nikolić je komentarisala ondos sa Mensurom Ajdarpašićem, pa se osvrnula na sukob asa Anđelom.

Koliko Mensura boli što si ti u odnosu sa Dejanom? - upitala je novinarka.
Bilo je tu flerta ali više ne. On je mene muvao na neki način, pratio je svaki moj korak, a sada me vređa. Nejsan mi jeOn nema lepo mišljenje o meni, a smatra da Dejan treba da bude sa boljem devojkom od mene, - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nemam ništa protiv njihovog odnosa. Moram da demantujem to - rekao je Mensur.
Mensuru ništa ne smeta, on je najlepši i najbolji i sve su njegove - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo je loše pričao o Dejanu, i otkrio da nije fer ono što je uradio Sandri - krenula je Aleks da priča kada ju je novinarka upitala za odnos sa Anđelomn..
On nema legitimitet da priča o nekim stvarima , on želi mene da ukjalja- rekoa je Aleks..
Alek ima tu srednjiošklosku zaljubljnost. Na sve načine sam pokušavao da joj objasnim neke stvari, a da ne pominjemo da je to moja greška za tri godine,a onda koje nemaju ništa prave se pamentni. Ti si meni Aleks prebacila mnogo stvari od proše godine, pomenla je sa sam imao se*s sa Sanjom, Ja i te kako ima pravo da komentaišem. Ona je imala neki tip se*sualnog odnosa i video se se*s nje i Cara iz rehabilirtacije. Ja nikada nju nisam vređao, niti bilo šta. Ja nisam pričao nikada o njenim putovanjma. Ja znam gde je ona bila proše godine, u Poreču u Vili, Dubrovniku na jahti... Ona se buni zbog komentara, ali ja se za razliku od nje ne kačim ni za koga, nisam tip koji bi komentarisao sve to, jer ne želim da vidim smorene devojke - rekoa je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.B.