AKTUELNO

Opa!

U toku je emisija "Izbacivanje", a poslednji sagovornik Darka Tanasijevića je bila Jovana Tomić Matora, koja je prokomentarisala dešavanja u Beloj kući.

Da li posvećuješ i u kojoj meri pažnju svojoj voljenoj osobi - pitao je Darko.
Pa, posvećujem, to mi je bffff. Ništa nema konkretno, ali eto, super smo ne svađamo se. Nema više dodatno presija i pritisak. Da ti kažem da sam ravnodušna, da lažem, ali isto tako Darko, svesna sam da bih samo patila. Da ja tražim malo više pažnje, češkanja, zašto da patim? Nema tu priče i prostora za bilo kakvu vezu ili bilo šta - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko je teško pomiriti se sa tom istinom, da tako kažem - pitao je Darko.
Nekako smo prestali da pričamo o tome šta bi bilo napolju, ne želim da razmišljam o tome i da se razočaram. Ne gledam tu Aleks, gledam sebe i realno. Kad kažem da treba da slušam svoje srce Dalili, u ovom slučaju je to jedan smer i nema poente. Zaslužujem da budem srećna i da imam partnera koji će da stoji rame uz rame sa mnom, ponosno - rekla je Matora.
Prošlo je sedam meseci i čekaju nas tri duga meseca i čujem da neki parovi kuju planove šta će kad izađu. Kada slušaš sve njih, da li je tebi žao ili teško što ne možeš da maštaš o tim nekim zajedničkim planovima - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa jeste, pričam sa Aleks o tome. Krivo mi je. Zaljubila sam se u njenu suštinu, osobu i prijatelja. Jače mi je to što smo bile bliske, nego da smo imale poljubac. Bilo je jako, ali nije ona neko ko može da podnese neki pritisak. Krivo mi je, videla sam sebe kraj Aleks. Dosta smo slične, zanimljiva mi je, drugar mi je. Nije me strast privukla - rekla je Matora.
Mislim da su tebi vrlo inspirativni Gruja, Mima i Sandi. Zbog čega su ti intrigantniji Sandi i Mima - pitao je Darko.
Ja sam sa Grujom pričala jako često u početku i nekako sam odustala od njega. Ja sam mu ispričala moju situaciju vezano za Dina. Znaš kad je nečija trajna osobina da je loš čovek. Sandi je loš lik, nije dobar drug, lopov i sve ono najgore, tako je i Dino. Kod Anđela sam videla da se stvarno kajao. Rekla sam da ako nam puste neki klip, da ću prva da ga sprdam. Mima je predstavila poslednje dane vaše veze da je gušiš, takvi su klipovi i bili, a sa Sandijem sve lepo. Rekla sam mu da sam 100 posto sigurna da se miri sa Mimom, on kad sedne, prvo što uradi on pogleda u nju i ima onako blagi osmeh. Tuča, vamo tamo, oni se grle...Gruja sve što priča i radi je zbog Mime, da bi je pecnuo. On joj preti ženom, da će da se vrati, pobegne i ode. On je sto posto Mimin rijaliti, a da je on odlepio za njom. Posle svega toga, papira, on i dalje sa Mimom to radi. Sad Mima da proba da ga poljubi, on bi uzvratio. Ne može da bude zatvoren prostor, neko sam ko živi osam godina u zatvorenom prostoru. Gruja i kad nije bio sa Mimom, gleda i sve to, a nju boli uvo za nju - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ti se čini Bebica - pitao je Darko.
Bebica mi se čini kao ozbiljan prevarant, da je premazan i ozbiljan. Miljana mi nešto da povučem tužbu, ma kakvi, samo ti to plati, ide sve u humanitarne svrhe. Nemoguće mu je da ne vidi za Zolu. Ma kakvi bre glumi, a ovde Zola povlači konce. Da uzme da priča sa njom, pomirila bi se, ovaj bi izašao. Ni Zolu ne razumem, on bi da se igra i da mu ne uđe...Sa druge strane, da uzmemo u obzir da se Bebica zaljubio, nemoguće mi je da ne vidi te stvari, a on mi je rekao da sve vidi i da hoće da ide. Sve mi je tu mutno i ništa mi nije jasno. Videćemo, ali mislim da će Zola da preduzme nešto po tom pitanju - rekla je Matora.
Ko je bolji čovek, MC Aleks ili Sanja Stanković - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Znaš kako, nezahvalno je o tome da pričam. To mi je najveća ljubav i veza. Nismo se rastale lepo, ne želim više da ponavljam te greške. Ne mogu da ti odgovorim - rekla je Matora.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga