AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

U toku je Mićina Igra istine, a naredno pitanje Lepi Mića postavio je Irmi Sejranić.

Posle Monikinih naočara, postoje priče da si otuđila Tanji patike - pitao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta namiguješ? Nikada nisam to uradila, ja sam Tanji poklonila jedna patike. Neko mi potura, jer sam našla majicu ispod mog jastuka i bacila sam je - rekla je Irma.

Naredno pitanje postavljeno je Dinu Dizdareviću.

Šta ste ti i Mina videli sinoć u sobi - pitao je Mića.
Mina i ja smo bili u sobi i Mina mi je rekla da pogledam, pa sam video da su imali Mima i Gruja neku akciju ispod pokrivača - rekao je Dino.

Viktoriji Mitrović je Mića postavio naredno pitanje.

U kakvim si odnosima sa Markom i da li smatraš da Marijana i Ana Jovanović imaju afinitete prema njemu - pitao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo raskinuli i mislim da je došlo pravo vreme da se ne povređujemo ovde time što bi ostali u odnosu. Ja Marka ne vidim uz mene, malo smo se pogubili. Nismo ni u kakvom odnosu...Mene Mićo to ne zanima, nek rade šta hoće, mada mislim da će Marijana tu odraditi svoje - rekla je Viki.

Naredno pitanje je Mića postavio Martini Petrović.

U kojim si odnosima sa Ša i šta bi učinila kad bi videla da Tara ulazi na vrata - pitao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad se družimo, rešili smo te prepirke. Što se tiče Tarinog ulaska, ne bih reagovala, jer nemam prava, pružila bih joj ruku i distancirala bih se - rekla je Martina.
Martina ti si neko ko se kleo u Taru. Da jesi, jer si ti kad si ušla, doživljavala si Taru kao sestru, plakala si kad si pakovala stvari - ubacila se Ana Spasojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara i ja, dok sam ja bila ovde, nismo bile kao nokat i prst. Kad sam imala napade panike, dolazila je da me smiri. Kad smo bile na krevetu, rekla je da ne zna šta će sa psom, pitala sam je je l' hoće da bude kod mene kad izađem. Ja sam izašla, javila se Ša, pa je ispalo da on neće da mi da psa. Ja sam čuvala tog psa, jer po njenoj priči nije imao gde, a bilo mi je žao. Meni su moji prijatelji u koje se ja kunem napolju, Duda joj napunila glavu verovatno kako sam ja širila dezinformacije. Meni su moji prijatelji napolju, ovde me svako je*e u mozak. Ona meni nije prijatelj, ona mi je drugairca ovde. Ja se ne perem od onoga što sam uradila - rekla je Martina.
Ima pravo da ti kaže bilo šta - rekla je Ana Spasojević.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga