AKTUELNO

Haos!

Nakon što je u Belu kuću poslato pismo u kom se navodi da zadrugari moraju da biraju najveću kukavicu u kući, ovonedeljni vođa Sanja Grujić je dala reč Mensuru Ajdarašiću:

Foto: TV Pink Printscreen

Hoću samo da kažem da mene ne može da navedu pitanja gedalaca, mene ne interesuje šta će ko da izmisli. Nikada se neće desiti razgovor sa Minom, ne, kraj i tačka! Što me više prstom upirete ja vam se više odupirem - rekao je Mesnur Ajdarpašić.
Ja sam za stolom rekla da je to Miljana, mislim da je kukavica kada je Nenad u pitanju. Bolje joj je da bdue sama nego da ostane sa nekim zato što mora. On sve zna, samo se pravi lud. Za mene je i on ogromna kukavica. I Mensur je na rkećem mestu, samo smo rekli naše mišljenje a on je rekao da sam ja zlo. Trebao je da kaže ono što msili o tom odnosu i to je to - rekla je Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Složio bi se sa svima koji su mene napali. Imam mišljenje ali ga ne iznosim, nesiguran sam u svoje izlaganje. Dejan me najbolje opisao ovde, i slažem se sa njim što je rekao za mene. Za mene, Bbeica je na prvom mestu, svi ga vređaju, on samo ćuti. Tu ćuti, gura kolica, zna da ona voli Zoli. On ćuti, njemu je dobro ovde. Na drugom mestu je Gruja. I na trećem mesto mi je Mensur, jer ne želi da se suoči sa istinom, on i dalje tera svoje - rekao je Dino Dizdarević.
Na trećem mestu bih stavio Dina, vređamo se ovde svim i svačim. To spominjanje porodice, meni je muka kada čujem da neko Dejanu spominje porodicu, muka mi je. Po meni je to baš nisko, mi ovde živimo svoj život ali treba da gledmao sebe. Mislim da svako što izbaci iz sebe, on to i poseduje u sebi. Mislim da ne trebamo da se vraćamo. Kada ljudi uvrede nekoga, ja znam neke spovke koje nikada ne bih rekao. Neke stvri su svetinja i te stvari se ne diraju. Na trrećem mestu bih stavio Dina. Mislim da Dino ne treba da vređa na taj način. Na prvom i drugom mestu i su mi Bbeica i Gruja, koji pada u nesvest, forlira se - rekao je Sale Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je rekla sada da piješ lekove zato što si ušao u mediji svet. Pereš pogrešno dupe i daješ pare na porešnu stvari. Glumiš renta dečka i renta babicu. On je plaćen da ti gura kolica i pere žuta kolica. Ti si kopija Dalile. Juće si mi rekla da si došla da kopiraš Dalilu. Što se posvađao sa svima zbog tri meseca? Rekao si da živiš kod Marije i Miljane kući. Kad se ukakiđš, neka ti Bebica zameni pelene. Odvojila si ga od porodice, odvojila si ga od žene. On je Bebici zabranila da priča. Miljana je pre rijalitija napravila ugovor sa Bebicom da je trpi i da ako on pobedi, ona uzme sve pare. Smatra da sam ja bio žrtva, pa hoće da napravi od njega ferjk Dejana. Kaže da zna da Miljana voli Zolu pa se vraća. - uključio se Dejan i isprozivao Miljanu Kulić i Nenada Macanovića.
Lepo što se setio da ih pozdraviš, nikada ih ne pozdravljš - rekla je Miljana.
Ja imam neke principe koje ti nemaš - dodao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta

Autor: A. S.