AKTUELNO

Haos u emisiji!

U toku je emisija "Izbor potrčka". Voditelj Milan Milošević je dao reč Irmi Sejranić, kako bi prokomentarisala raspodelu budžeta Sanje Grujić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja je izbegavala pritisak, nije htela da kaže nikom šta misli. Podelila je budžet na tri vode, bila je Miljanin advokat, šlihtala joj se. Pokazala je animozitet prema Dalili i Filipu. Ona je najsujetnija osoba u rijalitiju. Osvetila se svakom ko se pokoškao sa njom. Ono što mi je zapalo za oči bio je i Ša, koji se razdrao na mene. Mateji, Anđeli je dala mali budžet, svaki muškarac sa kojim je imala dodir, vraćala im je. Jako je ljubomorna na žene, osim ako joj ne trebaju za nešto. Čudi me kako to svaki put kad se Mima i Gruja pomire, Sanja se odvoji od nje, a pričala je da hoće da ih pomiri. Takođe je iskoristila Anu zbog Dalile. Toliko je striktna uz Dejana, a Aleks je dala mali budžet. Nije mi to jasno. Npr. iskoristila je i Miću i Miki, oni su joj služili danas kao advokati. Prepala se i da ne ispadne, traži podršku ljudi koji su godinama u rijalitiju - istakla je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja je neki insajder tu, sve drži na distanci, a druži se malo sa svima. Sada se u ovom društvu vodi bitka ko će koga da brani, a nju boli d*pe realno. Mima odjednom sad brani Marijanu... Tako su se izofirale, Sanja ih je navukla sa malim i srednjim budžetima. Poenta priče je da one nisu takve drugarice i da će se tek izofirati. Pravu stvar je uradila što je dala mali budžet Mimi. I sad se tu dešava ovo, borba za interes... Jako mi je čudno, a nimalo nije smešno. A ja sam mislila da sam ja k*rvećetina. Kad ih vidim, ja sam zapravo devojka za udaju - rekla je Matora.
To pričaj o svojim prijateljicama, o meni tako ne možeš da pričaš - zaurlala je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.