AKTUELNO

Haos za crnim stolom se nastavlja!

U toku je emisija "Pretres nedelje", a voditelj Milan Milošević dao je reč Milici Veselinović kako bi prokomentarisala svoje treće mesto u glasovima publike za najkoristoljubiviju osobu u Zadruzi.

Sebe nisam očekivala, jer naravno nisam nikoga ovde iskoristila, a kamoli dečka kog volim. Niti koristim situaciju ovu. Minu ne doživljavam ovde uopšte - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako može da me ne doživljava, a ima napade - pitala je Mina.
Idi žvaći žvaku, pre si žvakala nešto drugo, drago mi je da si prešla na to.
Bolje žvaku nego sline - rekla je Mina.
Meni je drago što je meni Darko rekao, ne zanima me. Mene ne intresuje što je došla da mu prenosi prijatelje. Mogla si da upišeš fakultet dramske umetnosti, a ne za kliniku. To joj ide od ruke - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad je Milica rekla Mini kako je ne doživljava, ne primećuje je, a pravila je sr**e i plakala je, što znači da je koristoljubiva. Plakala je da bi bila žrtva - ubacio se Dejan.

Jovana Tomić Matora je dobila reč kako bi prokomentarisala ovaj odnos.

Kad sam ja komentarisala klip gde je Mensur udara, sve je išlo u njenu korist. Meni deluje razumno gde ustanemo i pričamo. Dve nedelje niko nije komentarisao njih, a on se dizao da komentariše druge odnose. Ušla je Mina, koliko ja vidim, ovde je obostrana korist od svo troje ljudi. Identničan odnos kao sa Minom, samo što je veća žar i strast bila sa Minom...Ja sam pred kraj rijalitija ono što je Mina uradila, komentarisala. Malo brkaš ovde babe i žabe - pričala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Vi imate pravo da komentarišete kako hoćete - rekla je Milica.
Ako se upali, njoj će cilj biti Mensur - rekla je Matora.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga