AKTUELNO

Nisu štedeli reči!

U toku je emisija "Pretres nedelje", a voditelj Milan Milošević dao je reč Mini Vrbaški, kako bi prokomentarisala drugo mesto Mensura Ajdarpašića kao najveću kukavicu u Beloj kući, kog je izglasala publika.

Foto: TV Pink Printscreen

Za mene je Mensur najveća kukavica. Zna se, koliko se očekuje naš razgovor i sve. Milica pokazuje sigurnost, ali ima taj problem da se suoči sa istinom i izbegava taj susret sa očima. Sam zna da svaki put kad me pogleda u oči, smeje se i sam je rekao da mu se sve vraća kad me pogleda u oči. Ne bih ja tu puno ništa ni dodavala - rekla je Mina.

Sandra Rešić je odmah posle Mine dobila reč.

Da, jesam ga očekivala na listi. Slažem se sa ovim što je Mina rekla. Ja sam to danas i navela, čak sam i rekla i da ne dođe do tog razgovora, definitivno neće, ne samo da je pogleda u oči, a ostaje nedorečen. Sve se nekako povlači, a on toliko beži, odlazi čovek protiv porodice i svega samo da ne kaže da je u pravu. Čak je i Milici nejasno što ne kaže da mu je neprijatno što je ona tu - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

On je siguran u to da kad bi pričao sa njom, da bi mu se sve vratilo - rekao je Milan, na šta se Mensur nasmejao.
Izbegava to i ne znam šta je razlog. Ja bih sela i rekla. Ako treba da joj je**š mamu, je*i, ali on i to ne sme - završila je Sandra.

Milica Veselinović je dobila reč.

Lično ja nisam očekivala, ali sam pretpostavila, iako ne mislim to. Sinoć sam objasnila kako ja tumačim taj osmehom. Sve je to zbog ove novonastale situacije sa Minom i tim razgovorom. Sad bih mu dozvolila, pa sad da li će mu biti lakše ili njoj. Svakako će taj razgovor da se prepričava ovde za stolom - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan Dragojević je naredni dobio reč.

Od početka do sada. Ispao je najveća kukavica, izaziva sve, a onda se povuče. On je kukavica i u vezi, i u svađama i u suočavanju sa problemom kad je Mina u pitanju. Ispada kukavica prema ljudima koji mu veruju. Išao je kod lajfkouča, verovatno da im prikaže da će biti dobar Mensur. Pokazao je sad da je najveća kukavica, jer ne zna više šta radi, Mislim da će da ga sažvaće to što će Mina ostati do kraja. Mensur se boji nominacija, trese nogom. Dobije nervni slom i boji se da se suoči sa istinom - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Bezveze je izlaganje i besmislen je navod koji mi pripada i sve ovo što je čovek rekao. Pozdravio bih ovim putem svoju porodicu i podršku - rekao je Mensur.
Koristi ljude iz svih mogućih razloga. Jedva čekam poziv jer će biti najveća prekretnica i plaši se da čuje istinu od ljudi u koje se kleo - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga