AKTUELNO

Prijateljski razgovori!

Irma Sejranić i Nenad Aleksić Ša porazgovarali su o svojim strahovima i problemima pre i posle Zadruge iako su nedavno imali jako turbulentan odnos koji je često rezultirao svađama i sukobima. U ovim sitnim satima su vodili iskren razgovor nalik jako dobrim prijateljima, te nam ostaje da ispratimo da li su zauvek stavili tačku na loš odnos.

Foto: TV Pink Printscreen

Razmišljaš o Martini - rekla je Irma.
Ne razmišljam ja o Martini... Razmišljam o sebi, sređujem svoju glavu - poricao je Ša.
Sviđaš joj se - rekla je Irma.
Razmišljam o životu napolju, krećem sve od nule. Sve novo... Dozvolio sam sebi tako i onda razmišljam o svemu napolju... Muzika, gde uložiti... Da udahnem malo vazduh, da se odmorim od svega - govorio je reper.
I ja sam skršena - dodala je Sejranićeva.
Rešio sam da živim mirno. Koliko ti imaš godina? - pitaop je Aleksić.

Foto: TV Pink Printscreen

29, ali ušla sam emotivno slomljena. Baš. Malo sam se izlečila - odgovorila je Irma.
Imaš ti vremena, polako - rekao je Nenad.
Ja tačno znam kada ću biti spremna emotivno na neki odnos, znam tačno kada ću da dobijem, znam kada i zašto me boli stomak. Upoznala sam sebe i svoje telo, zato sam tako jaka. Ja kada pi*dim, to radim da bih izbacila to negativno iz sebe. Tačno znam šta mi je uvek, dosta sam dugo radila na sebi u svakom smislu i emotivnom i duhovnom... - govorila je Irma.
I ja sam jako probirljiv, razumem te. Nikad ne znaš šta može da se desi. Eto i meni je strefilo to prošle godine... - dodao je Ša.
Teško se zaljubljujem, teška sam zemlja za to, ne mogu ja to tako - nastavila je.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.