AKTUELNO

Opšti haos!

Naredno pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić je pročitala Lazaru Čoliću Zoli.

Šta tebi preti Bebica, tebi prilazi Miljana?

Foto: TV Pink Printscreen

Ovako, inicijator našeg razgovora je bila ona - krenuo je Zola.
Ne, ja sam u tvojim rukama, pokazao si mi rukama da dođem - rekla je Miljana.
Ja sam joj rekao kako stoje stvari i sada ću reći ponovo. Ja nemam u planu da se mirim sa ovom devojkom, loše utičemo jedno na drugo. Isto sam svestan da ona ima emocije prema meni i da nisam ravnodušan. Šta se dešava, ovaj čovek iza mene (Bebica) je očevidac svega. Smejao se kad je ona vređala moju majku, ona je pisala mojoj majci sa njenog profila. Smejao se i rekao da on parama završava stvari napolju, niko ga nije osudio za to. Poenta cele priče je da on nema potrebe da mi preti, da bilo šta rešava sa mnom napolju. Ako ima šta da reši, treba da reši sa svojom devojkom, koja ga je pre sat vremena molila da se pomire - rekao je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Normalno da će Zola da se obazire na neke stvari, on je vodio statistike o njemu, govorio neke stvari o njegovim dugovima itd. Normalno da će da se osvrne na Bebicu. A mi smo na Balkanu malo zaostali, kao žao nam ga je. Koga da nam bude žao? Čovek pada u nesvest zarad odnosa od tri meseca sa Miljanom Kulić. Žao mi je njegove dece, ne njega. Smatrao je da je pravi poligraf... Neke stvari su nelogične, nije mi jasna situacija. Za žaljenje je kad si u odnosu gde te partner ne voli, za žaljenje su priče da te se odrekla porodica... Dobro mi znamo šta su ljudi spremni da rade zarad popularnosti i novca, mnogo više od guranja kolica. Dajte meni sve što ovaj tvrdi da ima, voziću Miljanu do Afrike, do Johanesburga - istakao je Car.
Lažeš, rekao si da je ne bi vozio ni za 2.000 evra nedeljno - dobacila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovim ljudima je nelogično kad je neko dobar prema ženi koju voli - pričala je Aleksandra Nikolić.
Nisu svi muškarci isti - dobacila je Dalila.
Ti nisi žalila svog muža, kad si se već zalaufala - odbrusio je Car.
Dečko je nov, ponižavali ste ga danas, dečko se istraumirao, ne zna šta ga je snašlo - dodala je Aleks.
Ovo priča zarad naroda. Dećko nije normalan, neću da ga žalim - skočio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam ko bi Miljanu čuvao kao Bebica, kad ga gledam ovako, meni dođe da plačem. Ne zna šta ga je snašlo, a Zola se kao plaši, baš će Bebica da ti naudi... Ovo su takve gluposti! Ti nisi normalan. Zola ovo sve namerno radi, juče je pitao Nevenu da budu u vezi i imaju s*ks - rekla je Aleks.
Imam pravo da budem kvaran - istakao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.