AKTUELNO

Evo šta je odlučio!

Naredno pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić je pročitala Miljani Kulić.

Kada te Zola više ne zanima, može li on da uđe u vezu sa Nevenom?

Foto: TV Pink Printscreen

Može, ne bi mi smetalo - rekla je Miljana.
Ja ne bih ušla sa njim u vezu, imali smo razgovor tokom žurke, ja sam ga pitala šta zaista oseća prema meni, njegov odgovor je bio kao da sam neki stranac. Posle toga je imao razgovor sa Miljanom, ja mislim da on ima emocije prema Miljani, nemam šta tu da tražim ja. Ja i dalje imam emocije neke, ali sam se ohladila, nisam više zaljubljena - odgovorila je Nevena.
Da ima emocije prema meni, ne bi mirio Nenada i mene jutros. Definitivno je da nema emocije prema meni, svako ko to kaže je glup ili lud - dodala je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sinoć razmišljao, da je Miljani stalo do Zole, borila bi se za njega, njoj je ozbiljno stalno do Bebice, samo od njega očekuje iskrenost. Plakala je kao kiša kad je Bebica otišao, molila je produkciju da se on vrati, ona to nikad nije radila. Kad joj Bebica ispriča istinu, ta veza će biti normalna - istakao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se sa Mićom, juče kad se sve ono izdešavalo, čuo sam delić razgovora Miljane i Bebice. Miljana je jednom delu izgovorila, da će nešto nekad, kad joj on bude nešto rekao. Ja sam posle razmišljao, ovde je bila i Marija Kulić, nije uspela Miljanu da zaustavi u tim pomirenjima, razgovorima, u toj Miljaninoj borbi za Zolu, protiv svih i svega. Miljana se uvom trenutku ne bori, samo sprovodi inate. Ali uvek posle svega završi sa Bebicom. Ne bi ona j*bala Bebicu ko p*čka k*šu. Kad smo sumirali utiske svi, zaključili smo to. Bog je ne bi zaustavio da voli Zolu - dodao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih se složio sa njihovim mišljenjima i zahvalio bih se mama Bosi što me je rodila bez kompleksa - poručio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.