AKTUELNO

Biće haosa!

Naredni prilog koji je pušten u emisiji "Gledanje snimaka" bila je skandalozna situacija iz pušionice, gde se Miljana Kulić svađala sa Nenadom Macanovićem Bebicom zbog njegovih laži, a Filip Car je pokušao da ih smiri. Miljana se tom prilikom udarala po glavi i urlala na Bebicu. U pušionicu je tada stigao iz Zola, sa kojim je Miljana želela da razgovara.

Foto: TV Pink Printscreen

Za komentar se prvi javio Lepi Mića.

Trio La Kampanela nas je zabavljao par dana, svi su vodili vodu na svoju vodenicu. Ovde smo gledali priču Guzmana El Ćapa, koja se može meriti sa naučnom-fantastikom. Miljana je rekla Zoli: "Daj mi ruku, spasi me", mislim da je tu bila ozbiljna. Konačno je shvatila jednu stvar, Nenad je njen jedini pravi izbor. Petlja, mulja, laže, a nikoga nije oštetio ako je slagao. Samo je sebe skrnavio kao osobu, koga od nas briga da li ima to sve ili ne? Bebica nije njen izbor iz očaja, nego iz realnosti. Ona je neko ko pogazi sve što kaže. Sve je to Miljana. Sinoć se mazi sa Zolom u 00:15, u 00:20 je sa Bebicom, sve je to Miljana. Možda želi Zolu, ali to nije realno. Zola joj daje šansu za poštovanje, poštovanje kao bivše devojke, ali ne želi vezu! Miljana se igrala i sa Danijelom, Mišelom, a tad je bila sa Zolom. Ona uvek ima nekog da se igra, još od "Zadruge 1". Za razliku od svih, ja sam sa njom bio ovde svakoga dana. Kroz svoj "sarkazam" je procenila da Zola nije za to. Miljana sada ima sigurnu kuću i Zolu gde ide na izlet, kako joj odgovara - istakao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se juče raspravljala sa Zolom, Miljana je skočila iz kreveta kao da ima 25 kilograma. Odmah je krenula da traži Zolu. Miljana, ja nisam Zolicina sprdačina. Zolica bi razne stvari sa mnom, ti ne znaš, ali ja ću da ti kažem. Vrlo je jasno šta radiš. Posmatram te danima. Toliko si opsednuta Zolom, da ja ne mogu da opišem to. Vidi se da ga voliš, šta da ti kažem... Samo ne znam što si se sa mnom opteretila, evo ti ga - govorila je Irma.
Irma, primaš li... Izvinjenje mislim. Izvini - uzvratila je Miljana.
Ti bi volela da je k*rac Zolin - dodala je Sejranićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.