AKTUELNO

Šok!

Dalila Dragojeivć i Jovana Tomić Matora su ogovarale Filipa Cara i MC Aleks. Nisu mogle da dođu sebi jer se osećaju povređeno.

Foto: TV Pink Printscreen

On se smeška i toi radi tako. On je sada besan, ne radi to podlo - rekla je Matora.
Voleo bi da legnem ovde, to mi je rekao. Ja mu kažem: Ne. On meni kao: što tako pričaš. Dolazi onda mi se obraća, ja ništa - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Čorba mi ej rekao da nikada ništa nije premetio od Aleks. Nego da mu nešto ne štima kod Aleks. Ona mi je rekla da je on nju stalno gađao papirićima i kako joj se smejao i onda danas dođe za sto. Ako je to bio lagani flert, naravno da će neko da pomisli da bi ona bila sa muškarcima ali je meni čudno što ona dozvoljava zbog sebe te stavri - rekla je Matra.
Ne može ona pričati tvojim jezikom i tvojim mozgom, glupačo! Ja sam Filipu rekla da nemam njegov jezik i njegov mozak, ja radim kako osećam. Ne možeš da upraraš sa ženom koja ima toliko godina, od*ebi od nje - dodaje Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti sa Filipom fejkiraš odnos i da si ti folirant. Misli na to šta on misli pošto je Mića rekao da su nominacije lažne, on će reći šta on misli na kraju- rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.