AKTUELNO

Ne prestaju sa sukobima!

U toku je emisija Pitanja novinara, a sledeće pitanje predstavnik postala Pink.rs Darko Tanasijević, postavio je Nenadu Macanoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si sada malo mirniji kada si video da se svađaju Miljana i Zola? - pitao je Tanasijević.
Ne vidim potrebu ni da se svađaju, ako su to rešili, onda nema potrebe. Njoj sam rekao da nema potrebe da ga dira i provocira - odgovorio je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li sve ovo što radiš je namerno i radi neke koristi? - pitao je Darko Zolu.
To može da se komentariše sa više aspekata. Moram priznati da od kada je ušla, ni jedan dan nije prošao da nije pokušala da priča sa mnom ili da me isprovocira. Ne valja ni kada komuniciram sa njom ni kada je ne primećujem. Ja bih voleo da sa njom imam normalan odnos, ali je to nemoguće jer je to jako kratkog daha... Ja bih da nema tenzije, da se mogu opustiti ali je jednostavno nemoguće, neizvodljivo je da ostanem uvek imun. Kako da ne reagujem kada mi spomene majku, nešto proradi u meni... Dođe mi nekad da uzmem kolica i bacim je u pi*ku materinu, ali se trudim da budem jači od toga. Juče joj se nisam obratio, čak sam i aplaudirao kada je rekla da će se udati za njega... Posle sam čuo da je sakrila viljušku navodno zbog mene... - govorio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Video sam to i otimao sam se sa njom oko te viljuške, zamolio sam je da se smiri. Ne spava lepo, ne jede lepo, ne oseća se dobro - dodao je Bebica.
Mi čak nismo ni bili u svađi, nismo se ni provocirali a eto šta je uradila... Sve je navodno bilo okej, ništa nisam uradio - pravdao se Zola.
Ako je voliš, ne treba to javno da iznosiš, nego je odvojiš sa strane i smiriš, ne znam šta je ovo. Šta ćeš raditi u spoljnjem svetu kada se posvađate, kako ćeš mirno spavati? - govorio je Miki.
Nikada se to nije desilo nama u spoljnjem svetu - rekao je Bebica.
Ovde nema pomoći - zbunio se Đuričić Bebicinim odgovorom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako sam luda, onda bežiš od ludaka - viknula je Miljana.
I onda na*ebem još više. Šta da radim, ja najbolje znam da me čeka haos! Ima li neko da mi kaže šta treba da uradim? Bitno mi je da odavde izađem zdrav i prav odavde i da ponesem honorare sa sobom! Evo ne znam šta da radim! Ne znam šta da radim, ona je ludak koji je došao da mi ponovo je*e mamu. Ona i ja kad smo bili zajedno, znala je da 15 dana bude sjajna a nakon toga opšti haos. Ja sam svestan da me niko neće voleti kao ona... Ona mi se uvukla pod kožu, ja na neki način razumem ovog čoveka, ona je odličan manipulator... - vikao je Zola.
Ako te ludak provocira, nećeš ga dirati i obraćati mu se - vikala je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto imaš potrebu da ih savetuješ uopšte? - pitao je Darko.
To je neki moj način sprdnje i funkcionisanja, ne znam koji način da se postavim - započeo je Zola.
Ma nemoj molim te, ovo nije istina, on je folirant! On daje lažnu nadu ludaku. Ovo za viljušku nije istina! - prekinula je Miljana.
Nema veze, neću više da se žalim. Samo se potrudite da me razumete, jer i sam tražim način da se postavim i ovde živim normalno. Trudim se da izbegnem loše situacije, što se tiče kadra boli me ku*ac za kadar. Ja da sam to želeo mogao sam sa bilo kojom devojkom da pravim šou - nastavio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.