AKTUELNO

Ne može da ostane imuna na njega!

U toku je emisija "Pitanja novinara", a voditelj i novinar portala Pink.rs, Darko Tanasijević naredno pitanje postavio je Dalili Dragojević.

Kako se ti osećaš i da li osećaš neku odgovornost i da li ti je drago što ti je Filip dao da vodiš
To su prazne priče, naravno da se on pita za sve. Ovo što mi je rekao za konflikte, kad mi je sve rekao, ja sam prestala to da radim. Ja sam mu rekla da bih volela da kad odgovaram Milanu ili tebi na pitanju, da imam njegov jezik i glavu, ali ne mogu. Izgleda mi kao da sam ja kriva za raskide, a ja apsolutno sebe ne smatram krivom kad je on odlazio drugim devojkama. ŠTo se tiče naše situacije, nisam srećna skroz...Ne mogu da promenim to tek tako neke stvari - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' mislite da je ovaj haos mogao da bude sprečen, samo da ste se vratili na ponedeljak i da si pristala da ideš u izolaciju sa Carem - pitao je Darko oboje.
Naravno, bilo bi sprečene i mnoge situacije. Isto tako, kad je bilo za tu izolaciju, nakon svog bunila i ludila ovih sedam meseci, ja se nalazim u situaciji da sam poslat u izolaciji sa nekim sa kim sam bio. Kažem joj molim te, nema potrebe za testom ili bilo čim, da ide sa mnom tamo, ona meni kaže da je to za nju poniženje. Šta god da nam se desi, mi uvek na kraju legnemo zajedno u krevet - rekao je Car.
Dalila, zamerila si mu to uzimanje pomorandže iz korpe - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da nisam sigurna, jer kad sam bila najviše sigurna i kad sam mogla ruku u vatru da stavim, bila sam najviše izigrana. Ja sa druge strane smatram da mi je okej što razmišljam o nekim stvarima i zapitala bih se da li sam normalna i da li me intresuje ovaj čovek, ako ne znam gde je i šta radi. Ja kad postanem hladnokrvna, mene ništa više ne veže za njega. Fokusirana sam na Filipa, on mi je najveći fokus. Znam da ispadam bolesna sa svojim ponašanjem, ali je to velika ljubav. Što se tiče izolacije, napravila sam grešku što nisam otišla da spavam, ali opet sam razmišljala da bi neko komentarisao: "E nije se desilo jadnice, zato što si otišla". Eto, ništa se nije desilo, drago mi je zbog toga. Imam te neke traume od izoalcija, ulazaka i imam apsolutno sve što mi je stvorilo nemir. Kako smo uplovili u tu mirnu luku, krenule su te stvari da me stižu, jer nije bilo kad da se slegnu svi utisci - rekla je Dalila.
Ja sam nju stvarno razumeo u tim njenim oscilacijama. Kad svako jutro i veče, jer se dešavaju iste stvari, imam potrebu da maksimalno pokažem tu svoju potrebu. Ona mora da ima malo elana da ja nemam više snage, energije i razumevanja. Potrebno mi je rasterećenje. Mora se rešiti svih tih strahova, ako misli da ide napred...Ne verujem nikome. Ja sedim ovde i gledam druge ljude za stolom i ove ljubavne odnose, koliko se ljudi trude da ispadnu žrtve i sve to, a onda sa svim tim stvorim, možda zabludu, da ona meni to radi, pa sa druge strane imam istinsku ljubav, pa mi se sve to izmeša. Ja njoj sve u tančine Darko kažem i onda puknem i ne znam šta - ubacio se Car.
U kojoj meri tebi fali njegova pažnja - pitao je Darko.
Tu sam Darko pukao...Što se ljutiš sada? - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma pričaj ti umesto mene o mojim osećanjima - otišla je Dalila od Cara.
Eto...Da ti kažeš da te ja gledam kao sek***lni objekat i ostalo. Molim?! Sve radim s tobom, sve apsolutno, razgovaram stalno sa tobom, u svim situacijama sam tu ja i onda pomislim šta ću tu ja. Nisam mudar, nisam strpljiv, reagujem burno kad je nešto nepravedno, a taj njen odgovor nam je bio nepravedan...To su stvari koje mene izluđuju - rekao je Car.
On misli da meni ne fali ništa. Ja na svako njegovo izlaganje sebe uzdiže, a ja zahtevam previše, a on ispunjava i ne vidi problem. Ja sam plakala, pa mi se on posveti, što kaže. Ja njega sedam meseci slušam da se zadebljao, zaokružio, nestale mu stvari. Ja zaplačem ta dva, tri puta, pa mi ti kroz svoju priču koju mi ispričaš o svom životu, kažeš da si slušao mene, a ja sam slušala tebe. Kad sam otišla da plačem u tu radionicu, neko je rekao da se on trudi da je smiri. Ja sam otišla da se isplačem, a ne neko da mi priča nešto. Rekla sam mu da razumem da ima strahove, da sam žensko, da mu dam vremena, to se tako kaže, a ne kao neko jutro:"Šta ja treba da uradim da buzdeš srećna i da mu dam mir?", ispada da on hoće da uradi neke stvari samo da bi imao mir. Smatram da ja nemam dovoljno zagrljaja, da sam previše željna toga od strane njega, pa mi to što mi da, malo. Kad izađemo napolje biće Zinedin Zidan i noga u guz**u - pričala je Dalila.
Nama je problem komunikacija, mi ćemo se posvađati i oko ove garniture. Ona na sve daje akcenat na moje reči, nema ona. Ja na oboje govorim, da je naš problem i u našem odnosu smo problem mi. Nju da pitaš, ona će da kaže da sam ja problem nas - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li trebi zapravo fali i nedostaje ono Carevo udvaranje i flert kao na početku - pitao je Darko.
Nisam rekla da on meni ne posvećuje pažnju što se tiče provođenja vremena i jela, ali mi fale zagrljaji. Da fali mi to sa početka. Koliko god da naš prvi odnos nije bio izgrađen na pravim temeljima, meni je bilo najlepše. Nismo se odvajali! To mi je bio najlepši period. Jao kad čujem ove uzdahe iza sebe nije mi dobro majke mi! Sada kada nemamo nekakvih problema, u meni se javlja neki problem - rekla je Dalila.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga